Nekoliko vikenda kasnije, da se još malo prisjetim ljeta...
Raspravljate o temi Moj vikend u Moj Kutak forumu, dio Društvo foruma; Vidim, kriza srednjih (zapravo poodmaklih) godina i dalje traje...
stupid is as stupid does
Nekoliko vikenda kasnije, da se još malo prisjetim ljeta...
Ovo zadnje je predivno. Gdje je to?
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
To je negdje na Žumberku.
Da stavim još par slikica. Prošlo ljeto, došla jesen...
Ovo je rijetkost, ali ovaj vikend samo jedna slika...
Gledam malo 7 dana na dhmz i vidim sve u plusu. Mislim da je za ovu zimu gotovo sa ovakvim slikama.
I dobro da je tako. Jedva čekam da počne proljeće
mali jež![]()
Dugo nisam neku sliku stavio, pa evo..
Izrael... "sveta zemlja"..možda je bila sveta, sad, kad malo ramislim, ja bi prije rekao da je prokleta.
Na prvoj slici je pogled na Jeruzalem, na drugoj isto jeruzalem, na trećoj je Betlehem. Ne kaže se bezveze svjetli ko u Betlehemu. Previše lampaša. Puno previše. Tamo vjeruju - što više lampaša, to misle da su bolji vjernici. Tako i kod nas na na grobljima možeš vidjet kako neki natovare grob sa brdom lampaša, kao da se kamion prevrnuo jer "što više-to bolje". Uh kako to kvari sliku svega...
Na četvrtoj slici je mjesto za koje se vjeruje da je točno tu rođen Isus. I ovdje ima previše tih lampaša, posebno mi ružno izgleda kad neko još ubaci koju novčanicu, ao što je ovdje neko napravio. To su oni koji misle da se sreća kupuje novcem.
Na petoj slici je mjesto za koje se tvrdi da je bio isusov grob. Opet nakinđureno sa puno kiča...
6.slika: Kažu da je ovdje bačena kocka za isusovu haljinu.
Na sedmoj slici je mjesto za koje kažu da su tu bili pastiri koji su tad vidjeli zvijezdu repaticu.
8.slika: Jerihon. Znate priču o Isusu i cariniku. E to je trebalo biti kod ovog starog drveta.
9. Slika. Crkva na brdu Tabor. Kažu da je krov napravljen od slavonskog drveta.
Zadnji Uredio Dar1 : 07-05-10 u 13:05
smršat ću samo da ti stanem u torbu![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."