| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Moj vikend u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Super slike. Jesi poštovao znak? Jesam... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj vikend Jako dobre slike ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj vikend Nastavak.. Evo ovako. Jednog zimskog dana našao ja na netu sliku jednog dijela jednog našeg otoka. Slika mi se baš svidjela, i ja odlučio da ću to kad tad pokušat pronać. I ovog ljeta ja sam bio na tom mjestu ![]() Prva slika je ta s neta, slikana vjerojatno iz aviona, a drugu sliku sam slikao ja. (zaokruženo na prvoj slici) |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj vikend Evo me opet u mom kutku. Nije vikend, ali danas sam morao ić u Istru, pa imam par slika.. Prva: snijeg u Gorskom Kotaru, Na drugoj- Rijeka Treća, četvrta i peta: zelena i topla Istra. Tamo je još jesen. Na šestoj slici pogled na Buzet, a na sedmoj - Motovun Osma slika: Istra-povratak Na devetoj Učka u suprotnom smjeru i Na desetoj sumrak Zadnji Uredio Dar1 : 20-12-07 u 20:45. |
| | |
![]() |
| Tagovi: moj, vikend |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

I pametni grijese