| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Moj vikend u Društvo forumu; Ne mogu hodat-nema novih slika Stavit ću par starih koje sam slikao na putu do Dubrovnika.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #75 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj vikend opet zajebava ovaj ![]() Citat:
![]() (povreda vratne kralježnice) evo još par iz gorskog kotara: Zadnji Uredio Dar1 : 12-01-08 u 00:53. | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moj vikend znam kako je.. meni je napuknuo disk u lumbalnom dijelu, 2 dana nisam mogla hodat, al ono, baš skroz paraliza... bude bilo bolje Ja 6 mj nisam trenirala i sad je okno dosta oftopičarenja ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 100
![]() ![]() | Re: Moj vikend Baš sam krenula prema Kraljevici, idem nećakinji na rođendan i usput đir po poluotočiću Oštro. Polazna stanica je uvijek svjetionik-po našu lanterna, koja je nakon dugo godina opet "zasvitlila". Slika je od prije nekoliko dana ![]()
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
![]() |
| Tagovi: moj, vikend |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.

super slike......

Ja 6 mj nisam trenirala i sad je ok