Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Moja mala nečakinja ;) u Društvo forumu; Evo da vidimo šta će moja mala nečakinja napisat, sekina kčerka sad će 11 mjeseci uuuuuuuuuuuuu uuzjj8m rrrpppp fb buidf ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-07-07, 12:55   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 1,895
dadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml
Moja mala nečakinja ;)

Evo da vidimo šta će moja mala nečakinja napisat, sekina kčerka sad će 11 mjeseci
uuuuuuuuuuuuu uuzjj8m rrrpppp

fb buidfuuuuuuuuuuuuw€uuuuuuuuuuuuuuuuuumuk vvvvbg
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 13:03   #2 (permalink)
prof. Foruma

dadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobar
Re: Moja mala nečakinja ;)

Evo to je ona:
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 1.jpg (3.1 KB, 32 pogleda)
Tip Fajla: jpg SP_A0106.jpg (79.7 KB, 40 pogleda)
Tip Fajla: jpg SP_A0094.jpg (54.3 KB, 49 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 13:04   #3 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,620
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

a joj vidi ljepotice
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 13:05   #4 (permalink)
prof. Foruma

Jel da kak mi je pepina, sad me bash čupa i neda mi da pišem..
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 13:06   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,495
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

uuuuuuuuuuuuu uuzjj8m rrrpppp

fb buidfuuuuuuuuuuuuw€uuuuuuuuuuuuuuuuuumuk vvvvbg

čini mi se da se žali na tetu , daj joj taj sladoled , kaj onda ak se umusa
-misic- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 13:53   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 13
Poruka: 1,933
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Cute little girl!!!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 15:02   #7 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,185
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Slatkica mala

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 15:32   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pecatka je, kako se samo smije
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 15:37   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

preslatka je
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 17:15   #10 (permalink)
prof. Foruma

a kad napolitanku papa sva je umusana onda...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: beba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103