| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Moja mala nečakinja ;) u Društvo forumu; preslatka... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moja mala nečakinja ;) Citat:
buduca pjesnikinja. ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Moja mala nečakinja ;) Efo nekih novih jučer i danas slikano... Na jednima spava mala bezobraznica u stolici u autu, a to smo u garaži od city centra te smo sjedile seka i ja tamo pol sata dok se ona mala ne probudi ![]() A ovo sam ju danas htjela uhvatit kak jede čokoladu i sva se raskeljala a baka je pizdila na mene kaj sam joj dala pa je sve zmusala, mala zamusankica ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Moja mala nečakinja ;) Znaš da sluša ne ![]() Kad joj se kaže onako malo glasnije ne, onda skuži da to ne smije radit, i malo se zadere na mene kad se ja na nju poviknem da nešto nije u redu, mrgodi se Nije normalna, prohodala je prije 4 dana, sad ide ko munja ![]()
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moja mala nečakinja ;) Malena je preslatka medena mala curica.
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Moja mala nečakinja ;) Eh pa eto nešto nofo, baš sam inspirirana zadnjih dana ![]() Kaj kad je mala grom, nemrem joj odoliti ![]() Neki dan, došla do nje, i trka zbrka po cijelom stanu, ne da mi mira, gazi po meni, ne jebe nju živa sila, bitno da ona ide... Čak ju ne dira kaj svira njezin najbolji crtić, riba ribi grize rep (one slike s igračkama i di je na stolu i tak)Danas smo ju deda i ja zezali malo (pošto se on bavi ribičijom, tu i tam i dem i ja snjim, al ovo niste pročitali ) Pa je donio izvana malu ribicu u kanti, i ona nju gleda, dal bi ju primila il ne? Dal da ju makar samo dirnem Ne, ja ću prskat po vodi, sve ću okolo smočit---- I baš je bila sretna kaj je teta to trebala čistit Vrag mali... Prvi put kad si je smočila ruku onak me pogleda, primi za koljeno --> obriše si ruku, prasica... Kad sam ju izvadila ona ju onak dirne i prstom onda pokazuje prema vodi , kao nek ju vratim ![]() Onda, spremali su se domeka i oblačenje kaputićai genijalne maram (jer malo puše) i mala je prava bomba, izgleda ko reper, još mojeg nekog visečeg žapca za staklo žvaće... Hus d man in da club.... Hu ? Hu ? Mara d kid in da haus.... Ja man... ![]() (sorkajte, malo su mutne, teško nju uvatit...)
| | |
![]() |
| Tagovi: beba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.

sad još malo bit će i novih slika!!!

) Pa je donio izvana malu ribicu u kanti, i ona nju gleda, dal bi ju primila il ne?
Dal da ju makar samo dirnem
Vrag mali... Prvi put kad si je smočila ruku onak me pogleda, primi za koljeno -->
obriše si ruku, prasica... Kad sam ju izvadila ona ju onak dirne i prstom onda pokazuje prema vodi , kao nek ju vratim