| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Moja mala nečakinja ;) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dadyml NJah evo novi set slika moje nečakinje NJahhh I njah Gilji gilji nji njinji glji glji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 153
![]() | Citat:
, evo pusa od jedne bake, a moji su unuci vec cure i momci, bas mi manjkaju male bebe, pa moram cekat da se pocnu zenit i dobivat djecu, a valjda cu i to dozivjet ?
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Moja mala nečakinja ;) Citat:
Uopće nije mutno, briješ, malo previše karlovačkog, ha ![]() Ne želimo je šišat, baš je slatka ovako, još sam ju ja namjerno raščupala Pa kaj nisi skužio?E i da ---> ![]() Zove se Mara.... ![]() | |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
![]() | Re: Moja mala nečakinja ;) Citat:
![]() I da ona cvoruga na glavi , s cime si ju to rascupala ![]() ![]() | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Moja mala nečakinja ;) Ja ju nisam po njenom malom čeleku ni sa čime raščupala... Već je s mamom gađala u krevet... Nisam ja kriva Odmah ja kriva, ma nemoj ![]() Evo brijem da još imam nekih novih fotkičica... Mara moja žarko želi biti na ovom forumu i poručila mi je da vas sve pozrdavim... I rekla je Gilji gljil gilji ljgil jgli glji lji... Al moram ih prvo prebaciti na komp.... Sad mi se neda još ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: beba |
« Moje slike i djela
|
Kupres »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:36.

NJahhh
Gilji gilji nji njinji glji glji glji glji glji (tako se otrpilike još uvijek ona razgovara)
, evo pusa od jedne bake, 

zar se tako cuva dijete, ima cvorugu na glavi velicine globusa.Malo si pripita jer je opet vecina slika mutno