Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi moje crtkarije u Društvo forumu; ove su sve slike rađene na zidu i dosta su velike, na nekima se to kuži na nekima ne. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-09-07, 00:06   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy
moje crtkarije

ove su sve slike rađene na zidu i dosta su velike, na nekima se to kuži na nekima ne. Jedan od mojih načina kako ubijam vrijeme

Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 00:13   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,169
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: moje crtkarije

Najz... jel tribal tvoj dizajn ili uzimaš gotove flashove?? Ja radim dizajn tribal flasha, ali nije ni ublizu kompleksan ko recimo ovi zmajevi. Pauk mi se posebno sviđa...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 00:13   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,912
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Opa, umjetnica

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 00:17   #4 (permalink)
prof. Foruma

mimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

sve slike sam našla na netu, imam ih oko 1200 na kompu
Još nisam probala sama nešto dizajnirat...ko zna možda budem ak me pukne
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 00:24   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,169
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: mimy Pogledaj Poruke
sve slike sam našla na netu, imam ih oko 1200 na kompu
Još nisam probala sama nešto dizajnirat...ko zna možda budem ak me pukne
Aaa, pa probaj... evo nekih mojih dizajna...

Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 00:25   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,430
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

opa, mimy, umjetnica, nice

aris također super dizajni, ovdje sve neki umjetnici

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 00:29   #7 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Aaa, pa probaj... evo nekih mojih dizajna...

jako mi se sviđaju tvoji crteži ovakvi jednostavniji su mi nekako bolji za tetovažu, ali za zid volim raditi kompliciranije slike
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 01:36   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,661
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Super crteži malena, svaka čast!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 06:50   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,370
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Možeš li meni u sobu pauka nacrtat da žena ne ulazi?

Šala.

Baš mi se sviđaju radovi (i Arisovi - njih sam već vidio na forumu).

rep+
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 08:38   #10 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 650
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

loše, loše

bolje bi to napravio ljevom nogom na wc-u...

šala predobro izgleda, ja bi htio nešto slični u svojoj sobi

rep+ i jednom i drugom

još nešto, čuo sam da se to može s projektorom, projeciraš sliku koju želiš na zid i onda olovkom iscrtkaš vanjske i unutranje konture...
na kraju samo pofarbaš međuprostor, em aj rajt? jel se može tako?
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crtkarije, moje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103