Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi moje crtkarije u Društvo forumu; Stvarno su joj lijepe slike, još bolje izgleda uživo Prekrasno crta, oduvijek je lijepo crtala... Ma to je moja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-09-07, 10:07   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml
Re: moje crtkarije

Stvarno su joj lijepe slike, još bolje izgleda uživo

Prekrasno crta, oduvijek je lijepo crtala... Ma to je moja mimymimymimymimymimymimymimymimymimymimymimymimymimy

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 10:32   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

Citat:
Pravi autor: Apoljon Pogledaj Poruke
loše, loše

bolje bi to napravio ljevom nogom na wc-u...

šala predobro izgleda, ja bi htio nešto slični u svojoj sobi

rep+ i jednom i drugom

još nešto, čuo sam da se to može s projektorom, projeciraš sliku koju želiš na zid i onda olovkom iscrtkaš vanjske i unutranje konture...
na kraju samo pofarbaš međuprostor, em aj rajt? jel se može tako?
tako je najjednostavnije i najbrže, ali meni je ipak projektor malo preskup. Ja samo gledam sliku na papiru i precrtam ju na zid što sličnije mogu i promijenim nešto ako mi se ne sviđa. Evo na primjer originalni zmaj i moja kopija:

napravila sam veća krila i malo kraću glavu

ili ovaj zadnji tigar, njega sam jako promijenila:

Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 10:42   #13 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 755
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

ahhhh, nisam ti ja picasso , ja ne znam crtat

ja ću probat ovo s projektorom, samo da izaberem kaj ću stavit

sviđa mi se onaj tvoj zmaj, ne onaj ogromni kaj je sam na zidu nego onaj drugi

EDIT: onaj kaj je kraj vrata, predobro izgleda
Apoljon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 10:44   #14 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

ja sam antitalent za bilo kakvo crtanje, zato respect

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 12:07   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,183
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

ovo jako dobro izgleda...os doc do mene pa meni sobu izcrtat ?!
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 12:22   #16 (permalink)
prof. Foruma

mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
ovo jako dobro izgleda...os doc do mene pa meni sobu izcrtat ?!
of kors
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 13:06   #17 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Wow. super izgleda, svaka čast. I Arisove su dobre. rep+ obadvoje
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 14:02   #18 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika marlborolights

Datum registracije: 13-12-06
Godina: 26
Poruka: 96
marlborolights se izdvaja iz mase

sta koristis od boja? crtas olovkom i onda? sta koristis za crnu boju?
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 14:40   #19 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: marlborolights Pogledaj Poruke
sta koristis od boja? crtas olovkom i onda? sta koristis za crnu boju?
kad skicu završim olovkom podebljam to sa crnim markerom i onda bojam sa crnom temperom jer savršeno pokriva zid. A ako ti treba neka boja koristiš bilo koju boju za zid, ja sam za ove djelove na tigru u boji koristila dulux boje jer tempere u boji ne pokrivaju dobro, jako se vidi kad farbaš u više slojeva - osim kod crne. Boje za zid su guste, pa treba dosta vremena dok sa kistom sve ofarbaš
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 21:35   #20 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,216
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Svaka čast!!! ja nemam pojma o crtanju pa mi se zato ovo još više sviđa zato što pretpostavljam koliki trud treba uložit... još jednom svaka čast
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crtkarije, moje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108