| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi moje crtkarije u Društvo forumu; Stvarno su joj lijepe slike, još bolje izgleda uživo Prekrasno crta, oduvijek je lijepo crtala... Ma to je moja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: moje crtkarije Citat:
![]() ![]() napravila sam veća krila i malo kraću glavu ili ovaj zadnji tigar, njega sam jako promijenila: ![]() ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje crtkarije ahhhh, nisam ti ja picasso , ja ne znam crtat ![]() ja ću probat ovo s projektorom, samo da izaberem kaj ću stavit sviđa mi se onaj tvoj zmaj, ne onaj ogromni kaj je sam na zidu nego onaj drugi EDIT: onaj kaj je kraj vrata, predobro izgleda ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: moje crtkarije kad skicu završim olovkom podebljam to sa crnim markerom i onda bojam sa crnom temperom jer savršeno pokriva zid. A ako ti treba neka boja koristiš bilo koju boju za zid, ja sam za ove djelove na tigru u boji koristila dulux boje jer tempere u boji ne pokrivaju dobro, jako se vidi kad farbaš u više slojeva - osim kod crne. Boje za zid su guste, pa treba dosta vremena dok sa kistom sve ofarbaš
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtkarije, moje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:27.

predobro izgleda, ja bi htio nešto slični u svojoj sobi