| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi moje crtkarije u Društvo forumu; Svaka čast mimy svaka čast... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje crtkarije rep+ mimy s čime to na zidu radiš ? ja sam isto probo, prvo sam sa olovkom a onda sam sve sjebo sa nekim flomasterom ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: moje crtkarije Citat:
ajm soriveć sam napisala s čime je rađeno pa evo pogledaj TU da ne pišem opet ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje crtkarije ja tek sad ovo vidim ![]() mea culpa mimy šta da kažem...fascinantno zaista ![]() ja sam totalni anti-talenat za crtanje...dovoljno ti govori da ni dojku ne znam nacrtati ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: moje crtkarije drago mi je da vam se sviđa ![]() u zadnje vrijeme sam dosta zapostavila svoje crtanje, morat ću ponovo počet malo, sam mi se opet crta ![]() već imam ideju što staviti u dvoranu gdje je tigar ali bit će puuuno posla i pentranja po lojtrama evo našla sam još jednu slikicu dok sam radila tigra, tu se vidi koliko je velika slika ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #38 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: moje crtkarije kako jako. super je. svi ovi radovi su super. stvarno si prava umjetnica ![]()
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina C : glasanje |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje crtkarije Tigar je odličan, obožavam tigrove ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtkarije, moje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:00.

ajm sori