| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi moje crtkarije u Društvo forumu; predivni radovi :d... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje crtkarije predivni radovi :d
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #65 (permalink) | |||
| prof. Foruma | Re: moje crtkarije Citat:
A nisu baš toliko dobri, uvijek može bit bolje ![]() što kažu moji? Pa u početku je trebalo malo nagovaranja ali kad je bilo gotovo rekli su da im se sviđa. Sigurno mi ne bi dali da nisam već prije radila takve slike na zidu ![]() a ideju za sve sam dobila kad sam upoznala ljude koji su u sklopu akcije ''za osmjeh djeteta u bolnici'' iscrtali cijeli hodnik pedijatrijskog odjela likovima iz crtića, stvarno prekrasno izgleda, možda otvorim i temu o tome. Citat:
Tak da ti ja ne znam baš di se mogu nabavit kvalitetan pribor za crtanje ![]() a što se tiče crtanja po zidu prekrasno ispadaju slike rađene air brush-em al dosta je teško radit s tim, da ne spominjem i da je prilično skup ![]() al evo ja sam imala priliku vidjeti kako to izgleda i ko zna, možda kad jednog dana dobijem na lotu si i kupim to ![]() stvarno prekrasan crtež, svaka čast ![]() Citat:
![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |||
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje crtkarije A brat može imat noćne more...to je kao ok ![]() Vidim da i tetoviraš... Oš mene tetovirat...ja bi leptirića iznad guze ![]() ne fakat prekrasne su ti slike...e da smo svi tako talentirani nebi nam doma dosadno bilo ![]() |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-11-07 Godina: 25
Poruka: 63
![]() | Re: moje crtkarije Evo jos malo mojih radova, a sto se tice ovih zmajeva, i ostalih tribe simbola, fackat nemam komentara, jer koliko mi se cini...radjeno je bez sablone...? Svaka pohvala autorici! __________________________________________________________________ malo je mutno al frigaj ga... ![]() ovdje je dovrsen ![]() a ovo je konacan izgled prostorije... ![]() Zadnji Uredio Revenge : 29-02-08 u 15:19. |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: moje crtkarije a ti radis po sabloni ili ne ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtkarije, moje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:28.

A nisu baš toliko dobri, uvijek može bit bolje