Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi moje crtkarije u Društvo forumu; predivni radovi :d...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-02-08, 12:22   #61 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,324
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar
Re: moje crtkarije

predivni radovi :d
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 12:44   #62 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,433
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Mimač super su ti radovi..sam kaj ti nije malo bad spavat pored tih čudovišta....

meni bi bilo...dobro ja jesam papak s druge strane kad pogledaš
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 13:11   #63 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika BeLlY_DaNcEr

Datum registracije: 17-02-08
Godina: 18
Poruka: 413
BeLlY_DaNcEr se izdvaja iz mase

pre odlično je!!!! svaka ti čast!!!!
BeLlY_DaNcEr je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 13:20   #64 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,709
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

fora
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 13:28   #65 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,144
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

Citat:
Pravi autor: specc Pogledaj Poruke
Nov sam na forumu pa kasnim sa javljanjima ali nisam odolio zbog ove (tebe) cure.Zelim ti cestitati na svim tvojim crtezima Mimy jer su sjajni i kvalitetni.No zanima me samo sta kazu tvoji roditelji na te crteze po zidu?
hvala ti puno A nisu baš toliko dobri, uvijek može bit bolje

što kažu moji? Pa u početku je trebalo malo nagovaranja ali kad je bilo gotovo rekli su da im se sviđa. Sigurno mi ne bi dali da nisam već prije radila takve slike na zidu

a ideju za sve sam dobila kad sam upoznala ljude koji su u sklopu akcije ''za osmjeh djeteta u bolnici'' iscrtali cijeli hodnik pedijatrijskog odjela likovima iz crtića, stvarno prekrasno izgleda, možda otvorim i temu o tome.

Citat:
Pravi autor: specc Pogledaj Poruke
Ja i sam crtkaram od kad znam za sebe i to uglavnom karikature,doduse sa jednom velikom pauzom koju sam sad prekinuo pa je to i razlog sto sam se ukljucio tu.Poceo sam pratiti ovakve forume.Svaki forum je dobrodosao ako su ovakve teme.I ja upravo sad radim na jednoj slici (motiv je Dalmacija) koristeci ugljen,flomaster(u maloj mjeri).Nadam se da ce to ispasti kako ja hocu ali moram reci da je to dosta zahtjevna tehnika,neprecizna i potrebno je doista dosta truda za crtanje tom tehnikom.
Samo da jos spomenem za one crteze na pocetku teme od IMAGINEE i drugih umjetnika da je to doista nesto savrseno moze se reci,cista genijalnost ali ja pomalo sumnjam da tu ima malo pomoci od kompjutera ili postoji neki sistem za onakvu preciznost i doslovno preslikavanje,neka fora jer neke slike su jednostavno previse savrsene za olovku ili ugljen,ugljen posebno koji je jako neprecizna stvar i prljav alat.No isto tako je moguce da ti ljudi koriste crtacki alat koji je mnogo mnogo bolji nego ovaj koji mi koristimo jer volio bih vidjeti kako bi oni to iscrtali sa onim alatom koji ja koristim.Nema sanse.Ovo sta ja moram koristiti(jer nisam nasao nista bolje ni prakticnije) je obicno smece,i doslovno smece.Kineska roba.Zato je potrebna dodatna vjestina da bi se ista uopce i moglo iscrtati sa ovim sto nam je pri ruci.U Hrvatskoj bar ja ne znam da ima iole dobrog alata za crtanje na ponudi.Ja sam iz Sibenika a tu nema niceg.Ako netko zna neku dobru prodavaonicu sa raznovrsnijim alatom volio bih da mi spomene adresu i podatke,narocito ovo vazi za Zagreb i ljude koji su tamo,tu bi se mozda moglo ponesto naci.Help!
i ja sam jaaako zapostavila crtanje po papiru, ne znam zašto, nekako me više privlače ovakve veeelike slike na zidu, a razmišljam i da možda počnem tetovirat onak doma, ne znam budem još vidla...
Tak da ti ja ne znam baš di se mogu nabavit kvalitetan pribor za crtanje

a što se tiče crtanja po zidu prekrasno ispadaju slike rađene air brush-em al dosta je teško radit s tim, da ne spominjem i da je prilično skup
al evo ja sam imala priliku vidjeti kako to izgleda i ko zna, možda kad jednog dana dobijem na lotu si i kupim to

Citat:
Pravi autor: Revenge Pogledaj Poruke
a jel ja mogu tu stavit neke svoje zidne radove?

stvarno prekrasan crtež, svaka čast

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Mimač super su ti radovi..sam kaj ti nije malo bad spavat pored tih čudovišta....

meni bi bilo...dobro ja jesam papak s druge strane kad pogledaš
ne spavam ja pored njih, to je u bratovoj sobi
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 13:52   #66 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,433
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

A brat može imat noćne more...to je kao ok

Vidim da i tetoviraš...

Oš mene tetovirat...ja bi leptirića iznad guze

ne fakat prekrasne su ti slike...e da smo svi tako talentirani nebi nam doma dosadno bilo
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 15:10   #67 (permalink)
Banned

Datum registracije: 12-11-07
Godina: 25
Poruka: 63
Revenge se izdvaja iz mase

Evo jos malo mojih radova, a sto se tice ovih zmajeva, i ostalih tribe simbola, fackat nemam komentara, jer koliko mi se cini...radjeno je bez sablone...?
Svaka pohvala autorici!

ovdje je dovrsen

a ovo je konacan izgled prostorije...

Zadnji Uredio Revenge : 29-02-08 u 15:19.
Revenge je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 22:43   #68 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 670
Sasuke se izdvaja iz maseSasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

a ti radis po sabloni ili ne
Sasuke je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 19:49   #69 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 797
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

hm, nije svaki crtez umjetnost, ali bolje crtat, neg ne crtat..
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 19:51   #70 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 419
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Stvarno predobro, svaka čast...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crtkarije, moje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114