| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi moje funny sličice u Društvo forumu; Evo malo smješnih sličica i slatkih maca od mene zasada...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: moje funny sličice Moje ljubavne pjesmice: PHP kod: Previše ih je pa sam stavila u PHP code! ![]()
__________________ This day will never happen again |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: moje funny sličice Grupa istraživača zadala je djeci od 4-8 godina da odgovore na jedno pitanje "Što je to ljubav"? Odgovore koje su dobili bili su opširni i dubokoumni. Nitko se nije nadao takvim objašnjenjima. (Sada odgovori ![]() -"Kada je moja baka dobila artritis više se nije mogla naginjati i lakirati nokte na nogama. Pa je moj djed preuzeo taj dio posla na sebe. Čak i kad je on dobio artritis nije prestajao. To je ljubav!" - Rebecca, 6 god. -"Kad te netko voli on na poseban način izgovara tvoje ime. I ti znaš da je tvoje ime sigurno kada se nalazi u njegovim ustima." - Bill, 4 god. -"Ljubav - To je kad ideš nekamo jesti i daješ nekome veći dio svojih prženih krumpirića - ne tražeći ništa zauzvrat." - Daisy, 6 god. -"Ljubav to je kad se smiješ čak i kad si umoran!" - Terry, 4 god. -"Ljubav - to je kada moja mama pravi kavu tati te otpije gutljaj, prije nego mu da šalicu, da se uvjeri da je kava finog okusa." - Danny, 7 god -"Ljubav - to je kad kažeš dečku da ti se sviđa njegova košulja i on je nosi svaki dan." - Nancy, 7 god. -"Ljubav to je kad ti tvoj mali psić liže lice, čak i onda kad si ga ostavio samog cijeli dan!" - Mary-Ann, 4 god. -"Kada voliš nekoga, tvoje trepavice se cijelo vrijeme spuštaju i podižu, gore-dolje, a ispod njih vidiš samo svijetle zvijezdice!" - Caren, 7 god. -"Ako ne voliš, ni u kojem slučaju ne smiješ govoriti "Volim te". Ali ako voliš onda to moraš stalno ponavljati. Ljudi zaboravljaju." - Jessica, 8 god. I, na kraju- Autor Leo B., jednom je objasnio smisao tog istraživanja. Njegov cilj je bio pronaći najpažljivije dijete. Pobijednik je bio četverogodišnji dječak, čiji je susjed nedavno ostao udovac... -Vidjevši da starac plače, dječak je ušao u dvorište, popeo mu se u krilo i jednostavno je tamo sjedio. Kada ga je majka upitala što je rekao susjedu, odgovorio je: "Ništa. Samo sam mu pomagao plakati!"
__________________ This day will never happen again |
| | |
![]() |
| Tagovi: sve i svasta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:55.

..