| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi moje funny sličice u Društvo forumu; Moj 3. video: Rooney... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: moje funny sličice Evo, osjećaji su me naveli na ove pjesmice Umire sunce, suton se sprema. Borovi šute, tiho je sve, neba nad nama kao da nema. Ljeto je prošlo, odlaziš već. Uzalud tugu htjeli bi skriti, ostat' će prazan još jedan san. Sutra ćeš negdje daleko biti kad svane jutro, kad dođe dan. A ja ću ostati sama na pustoj hridi šaputati moru svoga srca glas. Ovo malo duše što u meni diše, sve ću tebi dati da me nema više. Lomio me život, varali me ljudi, sad mi ljubav treba, ti mi ljubav budi.. Jednom kad ti suza licem poteće i kad ostaneš sam u noći, znat ćeš kako jako boli i peće kad čekaš onog tko neće doći. Jednom kad napuste te dragi ljudi i oni koji su ti bili sve, možda se ljubav u tebi probudi i sjećanje na dane protekle. Dani prolaze. Tebe nema, ljudi mi dolaze i govore da sve će biti OK. Ali kako, zašto, kada ostali smo bez tebe, jedine snage, jedinih krila, predobrog prijatelja. Hvala ti za radost, sreću i smijeh, hvala ti za utjehu i svaki skriveni grijeh, hvala ti za riječ što i suze briše, jer takav se prijatelj rađa jednom i nikad više!
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() Zadnji Uredio icegirl : 09-08-08 u 01:31. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: moje funny sličice Dani tuge proći će, Sjećanje na tebe ostaje, Zauvijek u našim srcima. Volimo te anđele, Ne napuštaj nas, Molim te... Sada spavaj s anđelima, Jer srest ćemo se jednom opet, Negdje u raju, u vjećnom zagrljaju.
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatars, cute, icegirl, ljubavni sms, pjesmice, puppys, rooney, wallpapers |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.