| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Moje slike i djela u Društvo forumu; evo par slika koje sam slikala prosle godine na otoku...nadam se da vam se svidaju galeb.JPG IMG_2603.jpg ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Moje slike i djela evo par slika koje sam slikala prosle godine na otoku...nadam se da vam se svidaju galeb.JPG IMG_2603.jpg IMG_2717.jpg oblak.jpg P4060056.jpg P8181051.jpg zalazak.jpg zalazak2.jpg zalazzzak.jpg
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: slike koje sam slikala Lijepe su. 3, 4 i 6 su mi zapele za oko
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | da je bar nekom ovakve ove jahte sam sama slikala u ždrelcu a takve prolaze svakodnevno ispod mosta(pašman) osim ove prve ta je slikana u splitu (takva nebi ni uspila proć) Majn jaht.jpg P8180974.jpg P8251303.jpg Pašman (85).jpg
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | oslikan zid ovo me se jako dojmilo jer je doista ljepo... ovo je naslikano na zidu...u ulaz u kuljicu ali ne glavni ulaz nego malo naprid...tako u tom stilu oslikano je negdi 3 m zida ali ima tog jos samo sam ja ovo uspila slikat jer su me doslovno odvukli od tog zida...fora kukljica.JPG zid.JPG
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: da je bar nekom ovakve Imaš svoj kutak za slike pa ih stavljaj tamo a ne otvarato 100 tema
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.

di je to veli rat?