| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Moje slike i djela u Društvo forumu; fora slike... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: slike koje sam slikala Vjerujem da neće ali ne vidim nikakve barčice ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: slike koje sam slikala ![]() Sve sam pokušala da stavim više slika odjednom, ali ne ide. Pažljivo pročitala tvoje upute, čine mi se jako bistre, ali očito meni nešto nije jasno. Čekam kćerku da mi dođe pokazat, a do tada stavit ću jednu iz Kostrene, alikanu jednog sunčanog dana u 12.mj.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slike koje sam slikala toy doll - baš si nadarena za fotkanje slike su super slikane!! triša- daj još malo barčica.. lijepa je ova slika
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: slike koje sam slikala ![]() Slikam i one barčice, koje po mom mišljenju nikad više neće zaploviti - šteta. To su drvene bark, koje po meni imaju dušu. Plastične su možda ljepše modernije, praktičnije, ali drvene imaju ono nešto.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slike koje sam slikala sviđa mi se i slika a i razmišljanje
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: slike koje sam slikala slike su ti prva liga (mislim na trišine) odlicne su i bolje su drvene nego ove nove je da su one modernije isveto kosto ti kažeš ove imaju dušu
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:48.