Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi MOJI SESSIONI u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun btw.. kurvice mala, što ti tu radiš.Ljuta sam na tebe jako.Rekao si d aćeš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-07-08, 21:15   #1031 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-07-08
Godina: 21
Poruka: 442
Dominic je zabranio reputaciju
Re: MOJI SESSIONI

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
btw..
kurvice mala, što ti tu radiš.Ljuta sam na tebe jako.Rekao si d aćeš učiti za ispite, a ti se zajebavaš po netu. U sobu, knjiga, stolac i strap u dupe
Kako volim da me zovu kurvicom
bwt, ovo shto ja uchim ne zahtijeva teorijsko gradivo, vech praktichno tako da stignem, a i bio sam na instrukcijama.

shteta samo shto nije bilo zgodnog instruktora da me puni kako spada ili instruktorica da me kazni strap on-om.
Dominic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 22:12   #1032 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-02-08
Poruka: 81
ianonsus2 se izdvaja iz mase

ISKLJUČI CAPS LOCK !!!
ČEKAJ...JEL TI TO NAMJERNO RADIŠ ?
NAMJERNO PROVOCIRAŠ ?

JESI LI TI UOPĆE PROČITAO PRAVILA FORUMA ?

-sahasa

Pa rekao sam već...
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 09:41   #1033 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: stefanusss Pogledaj Poruke
dobro,dobro,nego ja mislim posto nikada mi moja devojka nije to trazila,
sta li mislis sto li mi se nejavlja,a da li se ti javis svom decku kad odes ovako,pricala je da ce u tursku ili bugarsku ne znam ni sam,ti se oblacis ko ona korsete minjake koza stikle i tako,,,
Nismo svi isti.Ntko voli ovo, netko ono..
Ja nema dečka, imam djevojku.No, mogu ti odgovoriti iz svog kuta gledanja na to.
Ja i moja djevojka smo zajedno nekoliko mjeseci, viđamo se povremeno, kad koja to može, izlazimo, bile smo zajedno na moru nedavno i to je to.Ja nisam osoba koja polaže nekome račune gdje, je i pta je, s kim je.To sam joj dala do znanja odmah i to joj nesmeta. S njom ne živim, ali prije sam živjela sa curama i onda je to već druga priča.Javila bi se gdje sam i kad ću doći.
To što se on a tebi ne javlja, ništa za to..ona se igra s tobom, jer joj odgovara takva igra i to ju vjerojatno i pali.A sad je na tebi, hoćeš to prihvatiti takvo kakvo je ili s njom završiti priču.
Da, Ja volim kožu, latex, štikle, često se tako oblačim
Citat:
Pravi autor: Dominic Pogledaj Poruke
Kako volim da me zovu kurvicom
bwt, ovo shto ja uchim ne zahtijeva teorijsko gradivo, vech praktichno tako da stignem, a i bio sam na instrukcijama.

shteta samo shto nije bilo zgodnog instruktora da me puni kako spada ili instruktorica da me kazni strap on-om.
hehe..
treba tebi nabiti jednog u usta, da manje pročaš, već da više učiš

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 12:42   #1034 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-07-08
Godina: 21
Poruka: 442
Dominic je zabranio reputaciju

Gospodarice, imam li Vashe dopushtenje da uzmem neke dijelove (ne cjelovite) Vashih pricha za svoj blog?
Jednoga dana....
Dominic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 14:01   #1035 (permalink)
prof. Foruma

Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Naravno, dušo..
samo lijepo ispod napiši
By Mistress Ancksunamun

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 17:14   #1036 (permalink)
prof. Foruma

NITKO I NIŠTA

Zazvonio je telefon, danas ujutro.Podigla sam slušalicu. Kad na drugoj strani, on, jedno malo mizerno biće, beskorisno, nesposobno, stvor od kojeg se nemože napravitit ni wc školjka, koja bi bila dostojna moga izmeta. Nitko i ništa, jedna bjedna nula, to je on.
Otišla sam k njemu. Otvorio mi je vrata, puzeći ispred mene, ližući svaki milimetar ispred mene, kako bi taj prljavi pod imalo bio dostojan, da prođu moje štikle njime. Izvadila sam bič i izudarala ga do krvi.Krv je tekla niz leđa, tog bjednika, jadnika, koji se udostojio meni obratiti. Plakao je i jecao od bola, a Ja sam se grohotom smijala.Ništa drugo nije ni zaslužio. Danas sam odlučila da bude sluškinja i to je bio. Na moju naredbu obukao je opravu sobarice , obuo štikle , našminkao se i stavio periku. Primila sam ga za obraze i ispljuvala, da zna da mu je ovo velika čast i bio je tako sretan.Neprestano se zahvaljivao na mojim šamarima, batinama i pljuvanju.O, kako je samo bio jadan.Naučila sam ga redu danas. Stan mu se sjajio, kad ga je počistio nakon moje naredbe. A onda da ne bi zaboravio slučajno, da sam Ja, Superioeno biće, Žena, a on jedan obični ispljuvak. Ušla sam u wc, i napunila školjku svojim urinom i izmetom.A onda sam se vratila po njega, uhvatila ga za vrat i nabila mu lice unutra, dok nije očistio kako priliči jednom robu. Davio se, plakao, a na kraju kad se oprao, klečao je i ljubio moje noge govoreći:Hvala Vam, Prelijepa Gospodarice!
I naravno udarila sam ga nogom među noge, jer nisam mu dozvolila da mi se obraća. Ostao je ležati poput kakvog klošara na podu, sa ljubičastom bojom obraza, skvičeći poput svinje..
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg dominatrix.jpg (92.7 KB, 13 pogleda)
Tip Fajla: jpg domme.jpg (68.7 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg Mistress A.jpg (5.6 KB, 17 pogleda)
Tip Fajla: jpg owk.jpg (97.8 KB, 10 pogleda)

Zadnji Uredio Ancksunamun : 26-07-08 u 17:19.
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 17:26   #1037 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Aaauuuu što je netko ljut i nervozan danas...

Ovo je bogme jedna od žešćih priča do sada
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 17:30   #1038 (permalink)
prof. Foruma

Vidi, vidi..
Koga Ja to vidim..
A Ja sam mislila da smo si mi sve već odavno rekli

...ili ipak nismo?

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 17:34   #1039 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ili...

Ček, pa zar ne smijem komentirat?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 17:36   #1040 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ili...

Ček, pa zar ne smijem komentirat?
Možeš kad okreneš dupe
i dobiješ po slatkoj guzi da budeš dobar

..ali , naravno ne zaboravi da je ovo Femdom, i gdje ti je mjesto

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cd slut

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113