| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi MOJI SESSIONI u Društvo forumu; oče ta knjiga skoro?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1542 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOJI SESSIONI Za A Sve u životu ima svoje zašto..Pa tako i zašto sam Ja došla na ovaj forum..Tako je moralo biti.. Rekao si mi da nije fer, realno, stvarno..Ovo i je naša stvarnost realna , kakva mora biti..Ovo se moralo desiti, koliko god se opirali tome..Od mog najvećeg anti sugovornika, postao si moja strast, ljubav, kakvu nisam nikada osjetila prema muškarcu, osim jednom u životu.. Rekao si da si star i sjed, da nije u redu. A Ja tako volim te tvoje sjede, svaku dlaku, svaki milimetar tvoga bića, sve tvoje godine...i dajem ti svoje srce i mladost.. Za mene si najbolji, najljepši i jedinstven i zato te toliko obožavam.. Volim te ![]() Zadnji Uredio Ancksunamun : 08-10-08 u 12:24. |
| |
| | #1544 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOJI SESSIONI Za A i sessione Slideshow of Mistress Ancksunamun-Moji Sessioni za A - Photobucket - Video and Image Hosting Zadnji Uredio Ancksunamun : 08-10-08 u 19:29. |
| |
| | #1550 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOJI SESSIONI ali ti za mene nisi Žena, ti si samo žena , i to takva da ne zavrijeđuje nikakvog muškarca pa se zato mora bahćati sa drugim ženama (ne Ženama koje valjaju )koliko ti mene možeš jebat u mozak toliko ja mogu i tebe ![]()
__________________ |
| |
![]() |
| Tagovi: cd slut |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:51.

)