| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi MOJI SESSIONI u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Prema tome, dotična nije prekršila pravilo postanjem priča niti pričanjem o seksu. Majke ti mile, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOJI SESSIONI Možda je mislio na sliku koja je obrisana... ali što je nešto zabranjeno, ne znači da povlači ban, može biti i upozorenje...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #152 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,722
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOJI SESSIONI Citat:
Ali ok, sada sam rekao i nadalje šutim..... Koliko ima već upozorenja, ful me zanima?
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #153 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOJI SESSIONI Citat:
Uostalom, ako imaš neku pritužbu, obrati se nadležnim osobama, na odgovarajućem podforumu. Ovo bi trebao bit topic za priče stanovitog sadržaja, sviđale se one nekome ili ne, a ne za prepucavanje o interpretaciji pravila foruma. Pusti ženu neka piše što hoće... postoje oni koji vode računa je li to ili nije u skladu sa pravilima
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOJI SESSIONI Nema nijedno, upozorenja ističu nakon određenog vremena...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #155 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOJI SESSIONI slika je obrisana baš iz razloga što se kršilo pravilo foruma...ovakav tekst ne krši pravilo....onaj kome smeta neka uopće ne gleda ovu temu niti bilo koju temu od Ancksunamun na ovom forumu...i nema offtopičarenja
__________________ petak |
| | |
| | #156 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOJI SESSIONI Ma on mene napada i navodi druge protiv mene, jer sam ga odkantala na pp i ignorirala njegove ponude i djetinjarije.. Daj me ostavi na miru
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #158 (permalink) |
| charolastra | Re: MOJI SESSIONI Zapravo da, mislim da tekst ne podliježe tome jer nije govor mržnje i slično nego nečije maštarije ili što već a toga na forumu već ima dosta. Ako se drugačije odluči micati će se ali za sad je tako
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #159 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOJI SESSIONI tebe treba banirat jer liječiš svoje frustracije i komplekse na meni, jer te ne jebem ni 1% Lijepo me zaobiđi i ne gnjavi
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: cd slut |
« cro-nation-radio now on air
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.