| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi My Bitch u Društvo forumu; Kao što naslov kaže ovdje ću vam predstaviti moju kuju , važnog člana naše obitelji. Ovdje je ukratko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | My Bitch Kao što naslov kaže ovdje ću vam predstaviti moju kuju , važnog člana naše obitelji. Ovdje je ukratko njezina priča... Neka vam bolje ona ispriča:Bok svima, moje ime je Zara, imam 2 godine i 9 mjeseci, ali to me ne sprečava da se ponašam kao štene. Nisam ja kriva što imam viška energije, ali sam već naučila svoje ljude da me vode van na istrčavanje kad ja hoću, jer ako to ne žele tada im cjielo vrijeme hodam za nogama i spotiču se preko mene dok im ne dosadi. Tako da me uvijek prije ili kasnije poslušaju a pomaže i činjenica što sam tako slatka, pogledajte me samo ![]() ![]() Dakle, moja priča počinje 1.12.2005 kada je svijet blagoslovljen mojim dolaskom. Mama me rodila u azilu ''noina arka'', a tatu nikad nisam upoznala. Napumpao je moju mamu i ostavio ju da se sama brine za mene i moju braću i sestre. 6 mjeseci sam živjela u azilu i već sam se navikla dok me nisu jednog dana potrpali u nekakav ''auto'' kako su oni to zvali, gdje sam se neko vrijeme drndala, a onda smo stali (valjda od tada potiče moja fobija od auta). Odveli su me u neki stan i tada su po mene došli moji novi ljudi. Bilo me malo strah, ali nisam imala izbora nego da odem s njima. Onda opet u taj auto pa mojoj novoj kući. Na prvi pogled je izgledalo presavršeno, livada, veliki stan, KLOPA... Ali moralo se nešto ružno dogodit! Pogledajte što su mi onda napravili! Bilo je grozno... ![]() nakon toga brisanje, što je već bilo bolje ![]() zatim spavanac u samo MOJOJ fotelji ![]() U novoj obitelji mi je neopisivo lijepo, a posebno volim ljeto kada idemo na more. Obožavam se kupati i trčat za lopticama po plaži ![]() ![]() ![]() Inače, u slobodno vrijeme bavim se uništavanjem loptica, čarapa i raznih krpa ![]() ![]() Onda izležavanjem i spavanjem ![]() ![]() Pjevanjem ![]() Jogom ![]() A popodne često idem sa prijateljicama na zdjelicu vode ![]() ![]() Na ovoj zadnjoj slici je moj susjed iz prizemlja, ali je uškopljen, pa je vrlo osjetljiv na to kad ga zovu curica, imajte razumijevanja... I za kraj, moram vam reći da sam se gadno posvađala s gazdaricom oko slike u njezinom profilu tu na forumu. Zbilja mi je to jedan od najneugodnijih trenutaka, a ona ga tako stavi da svi vide! Ali dobro, dogovorile smo se nekako da slika ostane, pod uvjetom da mi svaki dan da moje najdraže kekse. Kad je već u profilu može i tu onda biti...pa evo je ![]() Svima jedna slinava pusa od Zare!
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: My Bitch Ma pika joj matejina kako bi ja nju ugnjavila (a i onog bebelog bijelog mačka). čak se i jogom bavi Super priča Liči mi dosta na moju Lisku iz azila...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: My Bitch prekrasna je, so cute a i ova maca ne zaostaje puno i super priča ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: My Bitch drago mi je da vam se sviđa ![]() A za Wamp i Ive_ri na ovom linku je fotka bijelog mačka na kojoj mi je najbolje ispao :http://www.wallpapergate.com/data/me...06/Cat_056.jpg
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: My Bitch Citat:
![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: My Bitch Bok Zara Baš si jedno slatko stvorenje ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: bitch |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:16.

, važnog člana naše obitelji. Ovdje je ukratko njezina priča... Neka vam bolje ona ispriča:

Baš si jedno slatko stvorenje