Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi My Bitch u Društvo forumu; Kao što naslov kaže ovdje ću vam predstaviti moju kuju , važnog člana naše obitelji. Ovdje je ukratko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-09-07, 23:17   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy
My Bitch

Kao što naslov kaže ovdje ću vam predstaviti moju kuju , važnog člana naše obitelji. Ovdje je ukratko njezina priča... Neka vam bolje ona ispriča:

Bok svima, moje ime je Zara, imam 2 godine i 9 mjeseci, ali to me ne sprečava da se ponašam kao štene. Nisam ja kriva što imam viška energije, ali sam već naučila svoje ljude da me vode van na istrčavanje kad ja hoću, jer ako to ne žele tada im cjielo vrijeme hodam za nogama i spotiču se preko mene dok im ne dosadi. Tako da me uvijek prije ili kasnije poslušaju
a pomaže i činjenica što sam tako slatka, pogledajte me samo

Dakle, moja priča počinje 1.12.2005 kada je svijet blagoslovljen mojim dolaskom. Mama me rodila u azilu ''noina arka'', a tatu nikad nisam upoznala. Napumpao je moju mamu i ostavio ju da se sama brine za mene i moju braću i sestre. 6 mjeseci sam živjela u azilu i već sam se navikla dok me nisu jednog dana potrpali u nekakav ''auto'' kako su oni to zvali, gdje sam se neko vrijeme drndala, a onda smo stali (valjda od tada potiče moja fobija od auta). Odveli su me u neki stan i tada su po mene došli moji novi ljudi.

Bilo me malo strah, ali nisam imala izbora nego da odem s njima. Onda opet u taj auto pa mojoj novoj kući. Na prvi pogled je izgledalo presavršeno, livada, veliki stan, KLOPA... Ali moralo se nešto ružno dogodit! Pogledajte što su mi onda napravili! Bilo je grozno...

nakon toga brisanje, što je već bilo bolje

zatim spavanac u samo MOJOJ fotelji

U novoj obitelji mi je neopisivo lijepo, a posebno volim ljeto kada idemo na more. Obožavam se kupati i trčat za lopticama po plaži

Inače, u slobodno vrijeme bavim se uništavanjem loptica, čarapa i raznih krpa

Onda izležavanjem i spavanjem

Pjevanjem

Jogom

A popodne često idem sa prijateljicama na zdjelicu vode

Na ovoj zadnjoj slici je moj susjed iz prizemlja, ali je uškopljen, pa je vrlo osjetljiv na to kad ga zovu curica, imajte razumijevanja...

I za kraj, moram vam reći da sam se gadno posvađala s gazdaricom oko slike u njezinom profilu tu na forumu. Zbilja mi je to jedan od najneugodnijih trenutaka, a ona ga tako stavi da svi vide! Ali dobro, dogovorile smo se nekako da slika ostane, pod uvjetom da mi svaki dan da moje najdraže kekse. Kad je već u profilu može i tu onda biti...pa evo je

Svima jedna slinava pusa od Zare!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 23:20   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,740
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: My Bitch

hehe, super post

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 23:25   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju

Intresantna prica. Slike su fora.
Skunk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 23:30   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ma pika joj matejina kako bi ja nju ugnjavila (a i onog bebelog bijelog mačka). čak se i jogom bavi Super priča

Liči mi dosta na moju Lisku iz azila...
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 23:36   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,430
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

prekrasna je, so cute

a i ova maca ne zaostaje puno

i super priča

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 23:45   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobarmimy je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

drago mi je da vam se sviđa

A za Wamp i Ive_ri na ovom linku je fotka bijelog mačka na kojoj mi je najbolje ispao :

http://www.wallpapergate.com/data/me...06/Cat_056.jpg
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 23:49   #7 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,935
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Super prica, super slike,super tema, super Zara (prekrasna je).
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 23:52   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Maca je prekrasna

Najslađi mi taj njen mrki pogled
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 23:58   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,430
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: mimy Pogledaj Poruke
drago mi je da vam se sviđa

A za Wamp i Ive_ri na ovom linku je fotka bijelog mačka na kojoj mi je najbolje ispao :

http://www.wallpapergate.com/data/me...06/Cat_056.jpg
ajmeee

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 00:38   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,896
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Bok Zara Baš si jedno slatko stvorenje

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bitch

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103