Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi My Bitch u Društvo forumu; odlična priča i slikice ,imaš preslatkog psića ps.podsjeti me da ti dam rep sad trenutno nemogu jer sam ih ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-09-07, 03:56   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,342
Snjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: My Bitch

odlična priča i slikice ,imaš preslatkog psića

ps.podsjeti me da ti dam rep sad trenutno nemogu jer sam ih podjelio previše u zadnja 24h
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 11:29   #12 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,183
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

a rofla, cijela biografija bwahaha

btw, slike zuper

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 11:58   #13 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,252
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Kakva slatkica
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 14:45   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 972
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Ajme super je priča, a pasica (da, namjerno sam tako napisala) je prekrasna. Baš se vidi da je njegovana i da joj je lijepo.
I ona mačorčina mi je predivna. Izgleda k'o pahuljica.
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 14:47   #15 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika techno_knight

Datum registracije: 16-11-06
Godina: 16
Poruka: 425
techno_knight se izdvaja iz mase

ma odlicno,prekrasan "cuko",hehe
evo ti rep+
techno_knight je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 13:00   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

evo još slika na kojima mi je skroz smješna ispala

za ovu sam se morala kreveljit, da bi onak nagnula glavu na stranu, ko da pita ono : Kaj je tebi?? To mi je najslađe kad pas napravi

njezin očaravajući osmjeh:

tu smo joj stalno uzimali njezinu krpicu pa više nije znala kaj bi

i faca ''baš bi mi sad pasao jedan keksić''

ovdje je prvi put u životu vidjela snijeg, satima je buljila kroz prozor sa ovakvim blagotelećim pogledom

i slika ''dosadno mi je''

Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 13:24   #17 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,086
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

joj predivna je, najbolja mi je ona slika di nakrene glavu, to mi je naslađe kad pas napravi

evo ti još jedan repić baš mi se sviđa tvoja kujica
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 14:39   #18 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,050
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
za ovu sam se morala kreveljit, da bi onak nagnula glavu na stranu, ko da pita ono : Kaj je tebi?? To mi je najslađe kad pas napravi

hahahahhaha, da, da... i meni isto

A tek sam sad vidjela da curica ima i dekicu na mace
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 15:44   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

a koje predivne oke ima,baš je slatkica
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 17:53   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 4,342
Snjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

evo mimy dao sam ti rep,jučer nisam mogao
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bitch

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108