| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi My Bitch u Društvo forumu; odlična priča i slikice ,imaš preslatkog psića ps.podsjeti me da ti dam rep sad trenutno nemogu jer sam ih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 972
![]() ![]() ![]() | Re: My Bitch Ajme super je priča, a pasica (da, namjerno sam tako napisala) je prekrasna. Baš se vidi da je njegovana i da joj je lijepo. I ona mačorčina mi je predivna. Izgleda k'o pahuljica. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: My Bitch evo još slika na kojima mi je skroz smješna ispala ![]() za ovu sam se morala kreveljit, da bi onak nagnula glavu na stranu, ko da pita ono : Kaj je tebi?? To mi je najslađe kad pas napravi ![]() ![]() njezin očaravajući osmjeh: ![]() tu smo joj stalno uzimali njezinu krpicu pa više nije znala kaj bi ![]() i faca ''baš bi mi sad pasao jedan keksić'' ![]() ovdje je prvi put u životu vidjela snijeg, satima je buljila kroz prozor sa ovakvim blagotelećim pogledom ![]() i slika ''dosadno mi je'' ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: My Bitch joj predivna je, najbolja mi je ona slika di nakrene glavu, to mi je naslađe kad pas napravi ![]() evo ti još jedan repić baš mi se sviđa tvoja kujica
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina C : glasanje |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: My Bitch Citat:
hahahahhaha, da, da... i meni isto ![]() A tek sam sad vidjela da curica ima i dekicu na mace ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bitch |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

,imaš preslatkog psića