| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi MY CAR u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DOGGY @eva - zatamnil bum i prednja i zadnja stakla, samo treba strpljenja... Ma rekla sam zadnja , jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,164
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MY CAR Ma rekla sam zadnja , jer sam cula da po zakonu stakla od vozaca tj. prednja stakla ne smiju bit zatamljena... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 387
![]() ![]() ![]() | Re: MY CAR Kaj toliko truda i da ga prodas.Felge su mi mrak.Koliko kostaju te felge.Onak otprilike. Da pogodim hoces kupit Golfa GTI
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: MY CAR Citat:
felge, onak otprilike, ja sam ih ja platil 4140kn (1. GB), sad su malo skuplje... njih ostavljam za drugi auto... pa nije problem sve dolje skinuti i sloziti stock auto, i prodat dijelove posebno... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MY CAR što je smiješno kod golf GTi-a???? Buraz svatko ima svoj ukus, ali usporedjivati Wv-a i Peugeota.....??? Realno je dizajn od 406-ice jeben koliko god je star...i ljepši je od golfa,,,,ali po kvaliteti i preformansama u odnosu na WV, peugeotovi su sranje.....znam to jer sam vozila i imala i jednog i drugog i peg me iznevjerio milijun puta, a WV nikada.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio Nefertiti : 14-04-07 u 11:51. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MY CAR Po meni to sto ga svaki rookie kamatar koji drzi do sebe mora imati. A i to što je VW, pitanje koliko bude dugo isao bez nekih kvarova. Sad su svi novi, ali kroz par godina kad počne ekipa masovno prodavati GTI-eve jer nemaju para za popravak...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: car |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:46.