| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi najbolji prijatelj... Caranno u Društvo forumu; dobro izgledaš ti... a konj ko konj... a ljep je... ne znam nisam nikad probo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,851
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno dobro izgledaš ti... a konj ko konj... a ljep je... ne znam nisam nikad probo...
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije Zadnji Uredio tzukius : 15-11-07 u 23:40. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hvala na svim lijepim komentarima.. i Caranno zahvaljuje ( u onoj narodnoj nošnji ) ![]() ![]() evo još malo, Caranno ide na turnire iz preponskog a na leđima nosi jednog od jockey-a
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" Zadnji Uredio daidza : 16-11-07 u 10:30. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: najbolji prijatelj... Caranno ja se samo salim ![]() Citat:
![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno još samo malo.. ovo je Caranno na treningu.. evo ko što vidite jako je dobar i miran, pa vodim treninge za klince koji hoće naučiti preponsko jahanje.. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #17 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno Prekrasan konj. Žao mi je kaj nikada nisam jahala (na konju da nebi bilo zabune... ), možda jednog dana...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno Super slike Lorena! Em ti izgledaš super, em ti je konj krasan. ![]() Nadam se da ne zamjeraš znatiželju, ali kako to izgleda? Da li se sama brineš o njemu, koliko ti to vremena i truda traži i sl... I tako, malo detalja da mi koji nemamo puno iskustva s konjima steknemo predodžbu. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #20 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno Citat:
![]() eh, sad, konji su jako velika briga, rekla bi odmah iza klinaca! svaki dan mi ode minimalno 4 sata samo četkanja, timarenja, izjahivanja, hranjenja.. jako su zahtjevni, pogotovo poslije treninga. vani je jako zima pa ga poslije treninga treba sušit sa slamom a to traje i po 2 sata ( ne postoji tak velki fen, već sam se raspitala).. al ništa nije tolko teško kad imaš takvu životinju koja je itekako svijesna svoje snage, a odana ti je do kraja.. ![]() što se jahanja kao sporta tiće, rekla bi da je užasno skup sport, u cijelom svijetu, jedan od najskupljih. čistokrvni konji koji pobjede na nekim velikim turnirima cjenovno dosežu i po milion eura, oprema je jezivo skupa, sve zajeno desetak tisuća eura, a mora se mjenjati svakih godinu dana.. ali, nikad ga nebi mjenjala, kolko god da košta!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: caranno, najbolji, prijatelj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.

nisam nikad probo...

Em ti izgledaš super, em ti je konj krasan.