| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi najbolji prijatelj... Caranno u Društvo forumu; ne znam... meni je draže imati 400 konja odjednom i djevojku kao ti kraj sebe pa da vidiš kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno ne znam... meni je draže imati 400 konja odjednom i djevojku kao ti kraj sebe ![]() pa da vidiš kad ja zagarim kao konj ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno Hvala na odgovoru, Lorena. Znao sam da je to odgovoran i zahtjevan hobi, ali ne da je toliko... Zapravo, malo mi je glupo reći hobi, jer to mora biti dosta 'više'. Iz dojma koji sam strekao po foruu o tebi, mislim da je i Carrano sretan što ima takvu prijateljicu. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #23 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | ||
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno Hvala, Lorena. Baš m je lijepo vidjeti da nađeš uz sve i vremena i ljubavi za tako posebnu životinju. I baš je super ova njegova druga slika.A inače, vidim da ide na natjecanja, pa jašeš li ga i ti?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno ponekad, kad nisu neka velika natjecanja. imam 53 kg i 170 cm, pa sam malo teška za jockey-a, oni imaju 50kg najviše.. na žalost.. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno Citat:
![]() ![]() hahaha koji komentar..daj nekom muskom takvog..aa dobar lijep konjich
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima | |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno ma znam, al ovak sam sama sebi nekak taman, pa mi je glupo skidat još te tri kile. na meni se dosta vidi i kad se 3 kile zdebljam i kad smršavim.. ![]() a po autoputu, a ono, svi nas pretiću i trube, al ajde ide 60 pa još uvijek smijemo na autoput! ![]() ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolji prijatelj... Caranno I ti i konj ste super lijepi!!!! Konji su mi zaaaaaakon!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: caranno, najbolji, prijatelj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:41.

Iz dojma koji sam strekao po foruu o tebi, mislim da je i Carrano sretan što ima takvu prijateljicu. 

Baš m je lijepo vidjeti da nađeš uz sve i vremena i ljubavi za tako posebnu životinju.