| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D u Društvo forumu; Evo slika "šalića" Skripta na 10ak stranica podijeljena u stupce po zadacima... Razrezao sam stupce i sad još ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Evo slika "šalića" Skripta na 10ak stranica podijeljena u stupce po zadacima... Razrezao sam stupce i sad još to sve po pol da bi dobio jedan veći bunt. Možda će bit nezgrapno za koristiti , ali znam gdje se koji zadatak nalazi, a svaki listić je označen. Šalić je inače u razradi dulje vremena za jedan predmet na mom faksu koji sutra polažem i dosta ljudi je prošlo sa takvim istim ![]() Sutra imam taj ispit tako da ...držte mi fige P.S. Već čujemo muziku iz Mission imposible pod testom... Eto samo sam htio podijeliti svoju muku sa vama ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Ne... ma super ti je to... ja sam jednom izvukao pismeni sa 8 stranica teksta ispisanih obostrano...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Taka je i moja tehnika slična bila, i držim ti fige ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Već se vidim kako mi profač govori...e da si potrošio toliko vremena na učenje koliko si na usavršavanje šalića... ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Na neki način je meni to bilo i učenje jer sam tako dosta toga naučio ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Da sam kaj sam ja svoj kupio u kopiraoni...nisam ga ja osmislio...to je već patent ![]() Ekipa je već prolazila s takvim pa reko da probam ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Trebao si isprintati tekst na papire A4 formata i držati na stolu - ovo će ti teško proći... meni uvjek uspije, jer hrabre sreća prati. ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D choeche, kak ti se to dalo radit ![]() svaka čast ako prođeš ispit, rep+
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Citat:
![]() Kak mi se dalo...kad plaćaš faks svašta ti padne na pamet Ak prođem ne treba mi rep...daj brlje da se satarem ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:40.