| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D u Društvo forumu; i kako je prošlo i di si potrpao sve šaliće ? veći je gušt radit šalić nego učit isto... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D i kako je prošlo i di si potrpao sve šaliće ?veći je gušt radit šalić nego učit isto
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,432
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Ma pao sam taj pismeni...šta reć ni šalić ti nemre pomoć ak baš niš ne učiš... Al moj frend koji je imao isti takav je prošao...jer je ipak nešto pročitao....malo se pripremio... Nema veze ima još rokova ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D tako treba, glavu gore ![]() bar znaš da si u stanju napravit takav šalić ![]() držim fige za sljedeći ispit!! ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Ma sad bar kad je gotov šalabahter, imat ćeš više vremena za učenje i da naučiš di je točno šta na njemu ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,432
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Citat:
![]() Citat:
(tebi thumbup jer si muško jbg ) | ||
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:58.

?

(tebi thumbup jer si muško jbg