| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: gggiga Sve prepisao... Nisam samo jedno pitanje imao napisano na šalabahteru i,jesi ga znao?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Giga, Giga ![]() Malo ti je prevelik font, ja si to smanjim na 5, ipak imam oko orlovo (sokolovo) ![]() Meni je ovo previše šalabahtera, kad ima puno toga onda stavim na A4 ili uzmem bilježnicu. Ne da mi se imat previše papirića. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Citat:
![]() šalić funkcionira sutra još usmeni i da riješim i taj predmet...al se za usmeni treba i učit ![]() idem se ja bacit na to... ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 20
Poruka: 365
![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D uchiti treba. nikakva korist od vasheg znanja uz tih shverceva. ali opet, nekada je dobro imati shverce ako je to bash jako tezhak kolegij. ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D ne brini ti prijatelju...ja uvijek učim ako se može..... ovakvim rješenjima pribjegavam samo ako je gradivo toliko opsežno da bi mi oduzelo previše vremena da to idem učiti... ev samo za opis...zbirka zadataka ima 330 stranica i u njoj 580 zadataka... od tih 580 baš svaki može doć u test, a kada ga rješavaš moraš pokazati izvod svake formule...dakle moraš popamtit kak se izvodi jedno 100injak formula... vjeruj mi...ovak je puuuuuno lakše... je da tih sat i 45 min imaš šokove...al jbg isplati se ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #48 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastanak jednog šalabahtera...iliti Adolon nije učio:D Kak vam se daaa? Ma ja to đubretarski, sjedni kraj štrebera ili bilježnicu ili skriptu na koljena i udri ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.