Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Neke moje stvari... u Društvo forumu; Aha... E da, to su Vodice i jedan super birc na plaži u kojem provodim ljetne dane (a i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-05-07, 17:33   #11 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,833
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Neke moje stvari...

Aha... E da, to su Vodice i jedan super birc na plaži u kojem provodim ljetne dane (a i noći ).

Ima i jedna slika iz Šibenika.
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 20:47   #12 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,622
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Vodice su mi najljepše mjesto južno od Karlobaga.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 20:50   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

nije tebi ni loše teica. Nisam bila. Baš dobro izgleda ovaj birc. Neki fensi šmensi
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 01:14   #14 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,094
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar

a na kojoj adresi je ono sisanje ?
Slider je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 01:48   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,694
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Baš ti je dobro tam!
Sigurno se super provodiš!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 02:02   #16 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
E da ne otvaram novu temu, a već imam "neke moje stvari" onda ću to i iskoristiti.

Pa dobro, opet ja malo van grada... Pa evo slika gdje provodim svoje vrijeme kada ne idem na predavanja, ne radim i kada mi je dosta Zagreba
je ti lijepo
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 08:54   #17 (permalink)
Kiss my ass

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
nije tebi ni loše teica. Nisam bila. Baš dobro izgleda ovaj birc. Neki fensi šmensi
A tako-tako... Na plaži je. Ima svakakve ekipe.

Citat:
Pravi autor: Slider Pogledaj Poruke
a na kojoj adresi je ono sisanje ?
U Šibeniku na tržnici. Tako barem piše
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 18:04   #18 (permalink)
Kiss my ass

Opet sam bila negdje preko vikenda Evo malo slika iz Hrvatske Kostajnice.

Prešla sam u Srpsku Kostajnicu i skoro se nisam mogla vratiti u državu
Una je prekrasna. Samo vrijeme bilo loše.

Ps. Dorina stavi one svoje slike

Tvrđava Zrinski
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg STA60003.JPG (52.3 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg STA60023.JPG (51.4 KB, 10 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 18:07   #19 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Prešla sam u Srpsku Kostajnicu i skoro se nisam mogla vratiti u državu
Carinik se zaljubio?
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 18:15   #20 (permalink)
Kiss my ass

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
Carinik se zaljubio?
Da bar.

Nego priča. Prelazim granicu i carnik drži moju osobnu u ruci i gleda u moju ogromnu torbu (šteka cigareta unutra i neke gluposti...). Pita on "Teice, imate što za prijaviti?" "Ne." A glupi frend se zadere "Tea, jesi prijavila onaj heroin?" (E jebi ga, kad je netko glup i ne zna kada se ne treba šaliti ne može mu nitko pomoći). Lagano dizanje obrva, pogled prema meni i naredničkim tonom "Otvorite torbu!" Ja otvorim, on pogleda i uputi frenda na pretraživanje u onu kućicu. Ja stojim na kiši, ni tamo-ni vamo u ničijoj zemlji. Ovaj unutra. Izađe van i "Ajte, ne zajebajite se s tim stvarima."
E stvarno.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moje, neke, stvari

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114