| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Neke moje stvari... u Društvo forumu; Aha... E da, to su Vodice i jedan super birc na plaži u kojem provodim ljetne dane (a i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neke moje stvari... Aha... E da, to su Vodice i jedan super birc na plaži u kojem provodim ljetne dane (a i noći ).Ima i jedna slika iz Šibenika.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neke moje stvari... Citat:
je ti lijepo ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neke moje stvari... Citat:
U Šibeniku na tržnici. Tako barem piše ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neke moje stvari... Opet sam bila negdje preko vikenda Evo malo slika iz Hrvatske Kostajnice. Prešla sam u Srpsku Kostajnicu i skoro se nisam mogla vratiti u državu Una je prekrasna. Samo vrijeme bilo loše. Ps. Dorina stavi one svoje slike ![]() Tvrđava Zrinski ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neke moje stvari... Da bar. Nego priča. Prelazim granicu i carnik drži moju osobnu u ruci i gleda u moju ogromnu torbu (šteka cigareta unutra i neke gluposti...). Pita on "Teice, imate što za prijaviti?" "Ne." A glupi frend se zadere "Tea, jesi prijavila onaj heroin?" (E jebi ga, kad je netko glup i ne zna kada se ne treba šaliti ne može mu nitko pomoći). Lagano dizanje obrva, pogled prema meni i naredničkim tonom "Otvorite torbu!" Ja otvorim, on pogleda i uputi frenda na pretraživanje u onu kućicu. Ja stojim na kiši, ni tamo-ni vamo u ničijoj zemlji. Ovaj unutra. Izađe van i "Ajte, ne zajebajite se s tim stvarima." E stvarno.
| | |
![]() |
| Tagovi: moje, neke, stvari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

).

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!