| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi OggyHonda u Društvo forumu; Vozilica je Honda Civic HB iz 1993. Prvotno je imala 1.5 motor unutra, ali vrag nije dao mira i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OggyHonda Vozilica je Honda Civic HB iz 1993. Prvotno je imala 1.5 motor unutra, ali vrag nije dao mira i sad je 1.6 VTi unutra. Još neke kemije po ovjesu (H&R opruge naprijed, Eibach odozada, nadrukani amortizeri), neke sitne kemije po limariji i tak. Ovako je izgledao na početku. Siroče izlupano i pogrebano sa svih strana. Potom se nesto i plastičarilo pa imamo nekakve pragove i spojlere (cca godinu dana se s time vozio pa mi dopizdilo jer sam strugao svukud s time). Nesto se i po limariji radilo Onda je ugrađen The B16A2 motor ![]() ![]() Ugradili kompletan ispusni sustav kod Soleta (car, majstor sto se tiče ispušnih sustava) i otišli mjeriti na dyno valjke sta se dobilo time ![]() Evo rezultata ![]() ![]() Usput se kupili drugaciji prednji farovi, zadnji štopovi, promjenile se felge, malo se kemijalo po muzici i konacan rezultat je tu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muzika: (dampiranje) ![]() Konacni izgled: ![]() ![]() Slike iznutra: Ala sto sve blinka unutra :![]() I evo kako to pod "svijetlom" izgleda ![]() I to naravno nije sve. Prvenstveno se ide na tuning. Naručen je exhaust header od JDM Integre TypeR (4-1) LSD, jača lamela(od karbona), malo još kemijanja po ovjesu. Nadam se da na 402 idem u lijepu klasu 14 sec ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Ma bumo sutra, danas mi je nekak prebukiran dan ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: OggyHonda
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: honda |
« Fužine
|
Kamioncina i pol »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:14.

:

super izgleda