| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi OggyHonda u Društvo forumu; Nice, jako nice... Kaj nemaš recaro? I nemoj. Super izgledaju, ali su neudobna za popizdit... (OT: Skužila sam zakaj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Nice, jako nice... Kaj nemaš recaro? I nemoj. Super izgledaju, ali su neudobna za popizdit... (OT: Skužila sam zakaj se mi ne slažemo: previše si k'o moj ex... neznam za drugo, ali bar kaj se nabrijavanja auta tiče).
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Recaro? Mislis sjedala? Malo je teze to izvesti u mom autu jer nemam zadnjih vrata pa ako stavim klasične "školjke" onda mi nitko ne moze iza sjest. Trazim neka dobra preklopna sjedala. ps: tko kaže da se ne slazemo? Oboje smo zaključili da smo primitivni ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #103 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda ajd da napišem što se odrađivalo ovo ljeto. 1. Špera made by Vojko (moj mech iz Slovenije). Predobra stvar, prednji dio je k'o ukopan. Moš mu jebat mater, ali drzi putanju. No, sad se pojavljuje problem lagašnog zadnjeg kraja. Naime, već sam se jednom na cesti izvrtio jer je guza htjela doći prije mene... 2. Zadnji diskovi. Nije tolika fora, isti klinac kod kočenja, ali kako je bila dobra prilika tutnuo sam i to. Isto tako su promjenjeni i prednji diskovi i pločice. Brembo max (ili kak se vec zovu oni rezani) i Ferodo Preimerke naprijed. Razlika od starog setupa (pojma nemam koji) nebo i zemlja. I napokon sam se riješio problem trešnje diskova kod kočenja (za koliko dugo ne'am pojma) i riješio sam se trešnje volana pri velikim brzinama. Toliko su bili spigani stari diskovi. I naravno sama sila kočenja je dosta jača. 3. Kompletan ispušni sustav. Prije je bila stock grana sa Soletovima fi53 auspuhom. Vrag mi nije dao mira i kupio sam od JDM Integre 4-1 granu sa izlazom fi60. To na Soleta i nije išlo bog zna kako dobro. Prenagli prijelaz i sve nekako bilo povezano žicama. Uglavnom šlampavo Kako sam po prirodi nestrpljiv, a Sole naravno me mogao naručiti tek za dobrih mjesec dana uzeo ja od Hrca Fujitsubo Legalis R de cat MVJ sa fi60 cijevima i dva protocna lonca. Nakon toga se situacija popravila, ali ne dovoljno. Uglavnom, vrlo sličan klinac kao i sa starim setupom. Jedina razlika je u vrlo visokim okretajima. Tada ima više sape nego prije. No, jebo to kad se ta razlika osjeti tek od 7-8k okretaja. Sve u svemu na stock motor totalno neisplativa investicija. Al' jebat ga. Kad sam tvrdoglav i brzoplet pa skupo plaćam kemije... Najzadovoljniji sam sa šperom. Mila majka kako se sad auto ponaša na cesti osim tog zadnjeg lelujavog kraja. No ako nista drugo bum se bacil u driftere Auto ide vrlo slično kao i Denyev (frend sa drugog foruma). Prije njegove igre sa Fidanzom (olakšani zamašnjak) smo bili isti isti. Sad mi bjezi pomalo I to je nekako to za ovo ljeto, pustilo me lagano tjuniranje tako da je brijem ovo kraj na neki duzi period. Na proljeće se riješava limarija. A višak para ide sastrane pa ako skupim dovoljno mozda i neku puhalicu bacim na motor. No, to je vrrrrlllloooo dugoročni plan. I da se pohvalim. Drzite mi fige sutra da se ne zblamiram na Streetraceu na Grobniku ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #105 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Sretno na Grobniku! Pozdravi mi ex (on je djeliomično "kriv" za moj primitivizam )![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Budem, ali ne znam tko ti je "ex"? ![]() I fala na dobrim zeljama ![]()
| | |
| | #107 (permalink) |
| Starter | Re: OggyHonda oggy care... vidimo se sutra ako ne i danas.. trebao si još auto povezat ispod.. manje će "zjevat".. i dobio bi 0,2 - 0,4 zicer.. makar samo za race.. Samo se scooliraj i puštaj kvačilo kad se gasi drugo žuto a ne kad se pali treće... :-))
__________________ ne traži istinu ako neznaš što ćeš s njom..... |
| | |
| | #108 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Ma vraga, idem zihericu, na zeleno. Kakav sam panj i kad te adrenalin uhvati budem napravio i redlight. Nego, povezivanje? Mislis na balans stange? I vidimo se valjda još danas, joooj uništavanje samo takvo ![]()
| | |
| | #110 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Imam iza, naprijed ne jer je prenisko dolje pa bi pola auta odvalio kad bi zapeo negdje. Još je ostalo da tutnem te balans stange i veceras sam kod tebe u RI. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: honda |
« Fužine
|
Kamioncina i pol »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:28.