| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi OggyHonda u Društvo forumu; zato sam i rekao - samo za race.... onda se vidimo.. već je pun kur.. ekipe najavljeno... a kako mi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Vrati se Šiiimeeee!!! A diiiii je bija? ![]() Šala, evo me nazad. Nisam se nesto proslavio, ispao na prvom runu. Kaže moja ekipa da me već mislila zvati na mob i javiti da mi se zeleno upalilo pa da bi trebalo i krenuti.. Naime, imam reakciju krepane kobile i dok ja krenem ovaj dugi vec ponosno odskakuce naprijed i nema boga da ga stignes ![]() I odustajem od daljnjeg natjecanja. Jebo ti to sve, pržiš se citav dan tamo, nedaju ti kad vozis nikakv hlad (suncobran, šatirčić, flasu hladne vode. Ništ), Čekaš od 4 ujutro da se mozes prijaviti i slicne bedastoće. Ovako kao gledatelj moš i pit i zajebavat se.... Malo statistika o mom autu (sa kvalifikacija): Najbolje vrijeme samog auta (bez reakcije, čisto vrijeme auta) je 14.96 (ja jako zadovoljan)... Najbolje vrijeme overall (uključujući i reakciju) je 15.72. To bi se čak i dalo malo skinuti boljom reakcijom, ali šta je tu je. Uglavnom, probao jesam. Fora je, ali ne da mi se više iz gore navedenih razloga... I sinoc se našao sa drugom FBS-om. Kolega je legenda kakve nema. Iznapijali se k'o telci, snimali komade i dobro se zabavili....Jos da ja nisam bio mrtav umoran bila bi i bolja zajebanacija. Majstore još jednom hvala na svemu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Starter | Re: OggyHonda hebote oggy.. drugi put ću ja stat iza tebe pa ću ti vritnjak zapalit na žuto da se pokreneš..... Kažeš nećeš više... .-)) To ćemo još vidit... .-)) BTW još ti kutija cigara ostala kod mene.....
__________________ ne traži istinu ako neznaš što ćeš s njom..... |
| | |
| | #116 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda A jeb'ga. treba meni malo poticaja. I to što kazes da necu vise...imas pravo, treba Slatkom pokazati gdje mu je mjesto. Prevec se razmahao ![]() Pljuge mi poašlji UPS-om ili još bolje dođi u ZG pa da te ugostimo kao sto si ti nas. Svaka ti cast, još jednom hvala na klopi i zajebanciji na SR-u!! Evo jedan filmic mene i frenda na kvalifikacijama. Vidi nas sto smo lepotani ![]() NaTelki.NET - 402sr grobnik 2007
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #119 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Priča o OggyHondi je završena. Isti je promjenio vlasnika. Trenutni vlasnik je jedna jako simpatiča cura iz Šibenika. Nek joj je sa srećom i nadam se da će joj služiti dobro kao sto je meni i mojoj curi. Žao mi je što je otišao auto od mene, ali trebala mi je lova pod obavezno (ponosan vlasnik stana u VG-u) pa je trebalo extra love. Iovako nisam u auto sjeo ima dva mjeseca, a trošak dodatnog auta mi uistinu ne treba u trenucima kada kupujem i opremam stan. I definitivno me pustila "auto-manija". Jebi ga, godine rade svoje. Postajem lagano obiteljski čovjek. Tko zna, kako će mi trebat karavan u skorije vrijeme možda otvorim novi topic OggyLegacy ![]() Za cijenu prodaje nemorate se truditi pitati. Dogovor izmedju curke i mene je da cijena tajna.
| | |
![]() |
| Tagovi: honda |
« Fužine
|
Kamioncina i pol »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.