Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi OggyHonda u Društvo forumu; zato sam i rekao - samo za race.... onda se vidimo.. već je pun kur.. ekipe najavljeno... a kako mi se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-08-07, 11:35   #111 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-08-07
Poruka: 45
stray se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku stray
Re: OggyHonda

zato sam i rekao - samo za race....

onda se vidimo.. već je pun kur.. ekipe najavljeno... a kako mi se čini i mi "lokalni" (koji ločemo) - čemo se skupiti u izvjesnom broju...
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 17:16   #112 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,067
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Vrati se Šiiimeeee!!!
A diiiii je bija?

Šala, evo me nazad. Nisam se nesto proslavio, ispao na prvom runu. Kaže moja ekipa da me već mislila zvati na mob i javiti da mi se zeleno upalilo pa da bi trebalo i krenuti.. Naime, imam reakciju krepane kobile i dok ja krenem ovaj dugi vec ponosno odskakuce naprijed i nema boga da ga stignes
I odustajem od daljnjeg natjecanja. Jebo ti to sve, pržiš se citav dan tamo, nedaju ti kad vozis nikakv hlad (suncobran, šatirčić, flasu hladne vode. Ništ), Čekaš od 4 ujutro da se mozes prijaviti i slicne bedastoće. Ovako kao gledatelj moš i pit i zajebavat se....

Malo statistika o mom autu (sa kvalifikacija):
Najbolje vrijeme samog auta (bez reakcije, čisto vrijeme auta) je 14.96 (ja jako zadovoljan)...
Najbolje vrijeme overall (uključujući i reakciju) je 15.72. To bi se čak i dalo malo skinuti boljom reakcijom, ali šta je tu je.
Uglavnom, probao jesam. Fora je, ali ne da mi se više iz gore navedenih razloga...

I sinoc se našao sa drugom FBS-om. Kolega je legenda kakve nema. Iznapijali se k'o telci, snimali komade i dobro se zabavili....Jos da ja nisam bio mrtav umoran bila bi i bolja zajebanacija.
Majstore još jednom hvala na svemu
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 08:51   #113 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,371
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

nema na cemu prijatelju
sa zadovoljstvom

i drugi put
Star 27-08-07, 14:49   #114 (permalink)
Starter

stray se izdvaja iz mase

hebote oggy.. drugi put ću ja stat iza tebe pa ću ti vritnjak zapalit na žuto da se pokreneš.....

Kažeš nećeš više... .-)) To ćemo još vidit... .-))
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 14:49   #115 (permalink)
Starter

stray se izdvaja iz mase

hebote oggy.. drugi put ću ja stat iza tebe pa ću ti vritnjak zapalit na žuto da se pokreneš.....

Kažeš nećeš više... .-)) To ćemo još vidit... .-))

BTW još ti kutija cigara ostala kod mene.....
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 15:00   #116 (permalink)
Dr. Love

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

A jeb'ga. treba meni malo poticaja. I to što kazes da necu vise...imas pravo, treba Slatkom pokazati gdje mu je mjesto. Prevec se razmahao

Pljuge mi poašlji UPS-om ili još bolje dođi u ZG pa da te ugostimo kao sto si ti nas. Svaka ti cast, još jednom hvala na klopi i zajebanciji na SR-u!!

Evo jedan filmic mene i frenda na kvalifikacijama.
Vidi nas sto smo lepotani
NaTelki.NET - 402sr grobnik 2007
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 00:03   #117 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 14
Poruka: 1,468
Volcom se izdvaja iz maseVolcom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Volcom

predobar je
Volcom je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 11:25   #118 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-09-07
Godina: 19
Poruka: 153
xlimit se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xlimit

Auto je Jet-Set sređen,kupili smo mi Škodu FAvorit iz '95 i uspjeli smo je sredit sam iznutra,ziku nabili,pojačala sve moguće al rikne akumulator za 5 minuta
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 15:59   #119 (permalink)
Dr. Love

Priča o OggyHondi je završena. Isti je promjenio vlasnika. Trenutni vlasnik je jedna jako simpatiča cura iz Šibenika. Nek joj je sa srećom i nadam se da će joj služiti dobro kao sto je meni i mojoj curi.
Žao mi je što je otišao auto od mene, ali trebala mi je lova pod obavezno (ponosan vlasnik stana u VG-u) pa je trebalo extra love. Iovako nisam u auto sjeo ima dva mjeseca, a trošak dodatnog auta mi uistinu ne treba u trenucima kada kupujem i opremam stan. I definitivno me pustila "auto-manija". Jebi ga, godine rade svoje. Postajem lagano obiteljski čovjek. Tko zna, kako će mi trebat karavan u skorije vrijeme možda otvorim novi topic OggyLegacy
Za cijenu prodaje nemorate se truditi pitati. Dogovor izmedju curke i mene je da cijena tajna.
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 16:50   #120 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Al dobro imaš stan i to ti je još bolje neg ova pokretna jurilica

Čestitam
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: honda

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114