| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi OggyHonda u Društvo forumu; Welcome to 402Streetrace.com Tamo piše cijeli raspored. Kao gledatelj cu ici na sve evente u HR (koliko vrijeme ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Welcome to 402Streetrace.com Tamo piše cijeli raspored. Kao gledatelj cu ici na sve evente u HR (koliko vrijeme i novac dopustaju), a natjecat cu se samo na Grobniku. Grobnik ipak ima neku svoju posebnu karmu... Sada mi je najbolje vrijeme 15.3, ali sa ovim gadgetima sta stavljam na auto trenutno se nadam 14ici. Istina bog visoka, ali ipak 14ica
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio daidza : 15-04-07 u 19:02. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 735
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda ja idem na streetrace od početka, zadnje dvije godine je po dva dana pa idem samo u subotu. Nadam se da će bit one dvije NSX-ice, prejebeno se čuju i kad bi onaj slovenac sa Venturiem navratio opet... uuuuuu, jedva čekam ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: OggyHonda Jel sam samo ja primjetio da se onaj restoran na slici zove "Svoga tela gospodar" ![]() ![]() ![]() Treća slika ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: OggyHonda Super auto, nema šta, svaka čast
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina C : glasanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: honda |
« Fužine
|
Kamioncina i pol »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |