| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi OggyHonda u Društvo forumu; Meni se sviđa plavi kaj ima skroz crne gume! Baš mi brutalno izgleda!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Prospero: crvena mi nekako ne lezi. Al' budem se poigrao i sa time. Eleonora: onaj sa crnom haubom ili onaj kaj ima samo tamnosive felge?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Ne bi htio postici taj efekt stršanja govna u punču. Hoću lijepu boju koja nije preupadljiva. Inace bi tutnuo na auto narandjastu od Focusa ST-a i amen
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Samo felge i da ta crna hauba mi nekak ne funkcionira,ne sviđa mi se to,al na tebi je da odlučiš ja sam kažem kaj se meni sviđa! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda To i je poanta da date sugestije. Znaci, ti si samo za crne felge? Pazi, ima i ona kombinacija sa tamnosivim felgama
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: OggyHonda meni se sviđa bijela i felge ofarbas u crno ili sivo...lijepa mi je i siva sa crnim felgama, a najljepsa mi je kombinacija plavi auto i sive felge...jebeno...crna hauba mi se ne sviđa tako da sve ove komb. boja sto mi se sviđaju ukljucuje i haubu u boji vijkla ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: honda |
« Fužine
|
Kamioncina i pol »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:32.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!