| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi OggyHonda u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: silence NARANĐASTA!!!!!!!!! ko stvorena za tebe ... Hehehe. Radim na tome da bude narandjasta. Krecem od rubnjaka pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Hehehe. Radim na tome da bude narandjasta. Krecem od rubnjaka pa dalje ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 24
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: OggyHonda bijeli auto i bijele felge.. izvana ti auto nema greške, svaka čast, iznutra malo načičkan.... sve u svemu: lijepo!
__________________ shit happens... every day! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda da, narancansta bolje bi izgledala nego zuta!! a felge, tada ti pasu i crne i sjajne bijele iako bi se ja odlucio za bijele... kad su ciste onda se sjaje kao lude, a kad su zaprljane dobis efekt tamnije nijanse tipa ovih tvojih Dezentica![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda 2 hagan: Narandjasta na koju misli Silence je malo drugacija. Podsjeca na onu narandjastu koji stariji Opeli jako cesto znaju dobiti nakon par godina ![]() I ne ide naradjasta na auto. Prekricava je boja. Previse bi se isticao u prometu, a to mi nije cilj
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #58 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Citat:
![]() Al' ona plinska boca od Preludice ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda Ajmo ljudi sa stilom. Ima tko još kakav sud?
| | |
| | #60 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OggyHonda plava s crnom haubom i crnim felgama ![]() al ni žuta nije loša, ne znam zašto si toliko protiv nje, pa sjeti se one žute toyo honde civic, meni super izgleda, samo staviš slične naljepnice...
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. |
| | |
![]() |
| Tagovi: honda |
« Fužine
|
Kamioncina i pol »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

iako bi se ja odlucio za bijele... kad su ciste onda se sjaje kao lude, a kad su zaprljane dobis efekt tamnije nijanse tipa ovih tvojih Dezentica