Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi OggyHonda u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: silence NARANĐASTA!!!!!!!!! ko stvorena za tebe ... Hehehe. Radim na tome da bude narandjasta. Krecem od rubnjaka pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-06-07, 19:10   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,046
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: OggyHonda

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
NARANĐASTA!!!!!!!!!
ko stvorena za tebe ...
Hehehe. Radim na tome da bude narandjasta. Krecem od rubnjaka pa dalje
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 19:15   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,689
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Plava ti je najbolja i sive felge,eto odlučeno!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 19:22   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 24
Poruka: 184
baselover se izdvaja iz masebaselover se izdvaja iz mase

bijeli auto i bijele felge..

izvana ti auto nema greške, svaka čast,
iznutra malo načičkan....

sve u svemu: lijepo!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 19:34   #54 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Hehehe. Radim na tome da bude narandjasta. Krecem od rubnjaka pa dalje
dobro ti ide
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 10:18   #55 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

da, narancansta bolje bi izgledala nego zuta!! a felge, tada ti pasu i crne i sjajne bijele iako bi se ja odlucio za bijele... kad su ciste onda se sjaje kao lude, a kad su zaprljane dobis efekt tamnije nijanse tipa ovih tvojih Dezentica
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 10:44   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

2 hagan: Narandjasta na koju misli Silence je malo drugacija. Podsjeca na onu narandjastu koji stariji Opeli jako cesto znaju dobiti nakon par godina
I ne ide naradjasta na auto. Prekricava je boja. Previse bi se isticao u prometu, a to mi nije cilj
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 10:49   #57 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
2 hagan: Narandjasta na koju misli Silence je malo drugacija. Podsjeca na onu narandjastu koji stariji Opeli jako cesto znaju dobiti nakon par godina
I ne ide naradjasta na auto. Prekricava je boja. Previse bi se isticao u prometu, a to mi nije cilj
ustvari sam mislio na onu preludicu koju smo vidli kad smo išli na 402 ... uopće mi nije pala na pamet hrđa, dok se ti nisi sjetio toga ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 10:55   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ustvari sam mislio na onu preludicu koju smo vidli kad smo išli na 402 ... uopće mi nije pala na pamet hrđa, dok se ti nisi sjetio toga ....
E jeb'ga kad si mi komplekse nabio
Al' ona plinska boca od Preludice
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 07:09   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Ajmo ljudi sa stilom. Ima tko još kakav sud?
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 09:25   #60 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

plava s crnom haubom i crnim felgama

al ni žuta nije loša, ne znam zašto si toliko protiv nje, pa sjeti se one žute toyo honde civic, meni super izgleda, samo staviš slične naljepnice...
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: honda

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114