| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Online Survivor 2 u Društvo forumu; Ovo je projekt kojeg sam osobno pokrenuo i traje već drugu godinu, pa valjda spada u Moj kutak. Ako imate ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-08-07
Poruka: 1
![]() | Online Survivor 2 Ovo je projekt kojeg sam osobno pokrenuo i traje već drugu godinu, pa valjda spada u Moj kutak. Ako imate nešto slobodnog vremena u 9. i 10. mjesecu, ako volite komunicirati s ljudima i ako nemate ništa protiv nagrade od 1000 kuna koju dobiva pobjednik, onda se prijavite za Online Survivor 2! Riječ je o hrvatskoj internet verziji reality showa Opstanak. Igra uključuje razna natjecanja, sklapanje saveza, davanje glasova i mnogo novih poznanstava. 16 igrača igra istu igru. Samo je jedan pobjednik na kraju. U tijeku su prijave za drugu sezonu Online Opstanka. Prijaviti se možete OVDJE! A u međuvremenu možete pratiti što se događalo u prvoj sezoni Online Opstanka koja se odvijala prije godinu dana. Blog se nalazi OVDJE! |
| | |
![]() |
| Tagovi: online, survivor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.