| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Ordinacija dr. Shaczrovichovskya u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 19
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya Psihički problemi. Fizički problemi. Emocionalni problemi. Financijski proglemi. Seksualni problem... Ma, koka, sve kaj se traži. Ak' imaš pitanje; ak' trebaš pomoć, sam' se javim. Moja malenkost će dati sve od sebe da ti se pomogne na najbolji mogući način. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 19
![]() ![]() | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya Draga Cina! Hvala ti što si se obratila dr. ugleda sveopćeg koji je moralan u ovo doba nemoralnosti; koji ne vadi jajne stanice i prodaje ih okolo po svijetu; doktoru koji nije u stanju na jednoj običnoj rutinskoj operaciji omogućiti svom pacijentu da ostane bez noge; koji ne prima mito da bi se obavio svoje dužnost; koji ne plagira svoje radnje i tako nešto slično. Možda bi bilo najbolje da krenemo na tvoj problem. Nesigurnost. Ovako, draga Cina, problem najvjerojatnije potječe još iz najranijeg djetinjstva kada se oblikovala tvoja osobnost; tvoj cinasti identitet; tvoje biće koje je bilo spremno kročiti u svijet; koje je bilo spremno egzistirati kao ljudsko biće. Kao što rekoh; probleme treba tražiti u djetinjstvu. Prvo si trebaš postaviti pitanje: "Tko sam ja?" i pokušati odgovoriti na njega. Postupak je vrlo jednostavan. Otiđi do svoje kupaonice na drugome katu koja se nalazi lijevo od tvoje sobe; otvori vrata i uđi u kupaonicu. Otiđi do zrcala, pusti neka voda lagano teče i pogledaj se u zrcalo; duboko u svoje smeđe oči i postavi već spomenuto pitanje "Tko sam ja?". Nakon toga pokušaj si dati odgovore ( draga Cina, ja ti neću davati moguće odgovore, jer bi tako tada ova terapija bila nekorektna, a i mogla bi doći do odgovora, ali glede moje nesigurnosti, a to ne želimo ). Nakon toga si postavi pitanje "Zašto sam to što jesam?", ali ugasi vodu. Neka zavlada tišina. Tada ćeš se suočiti sama sa sobom ( a i zbog toga što je voda u ovom trenutku nemoralno poskupila ); svojoj svješću; svojim identitetom; svojom unutrašnjosti koja krije najdublje tajne tvog vlastitog univerzuma. Nakon toga si na pola puta do odgovora. Tada ćeš shvatiti da si jedinstvena i da si kao takva neponovljiva te da je tvoja nesigurnost upravo strah od činjenice da bi se drugim neponovljivim stvorenjima mogla učiniti stranom; neprihvatljivom. Tada si postavi pitanje: "Zašto?" i shvatit ćeš koliko je zapravo apsurdno, kako je zapravo apsurdno osjećati nesigurnost. ( Neka ti taj prišt na lijevoj strani obraza ne stvara pomutnju u glavi, jer prištevi su prolazni..., doduše ponovljivi, al' to je jedan drugi problem" ) Nadam se da sam ti dao odgovor na tvoj problem i ukoliko su ti neke stvari nejasne, slobodno se javi svome doktoru. S ljubavlju, dr. plemeniti Shaczrovichovsky! |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya Aj lajk ju, koka! Takav kompliment nisam dobio od... hmmm... pa recimo od onog puta nakon strastvenog krevetnog uživanja i rečenice: "Od tih petstotinjak koje sam iskustila, macane, ti si na samom vrhu!" ps. prostitutke su mi Ahilova peta. Malo kolegijalnosti spram kolegica. ![]() Zadnji Uredio shaczrovichovsky : 28-12-07 u 23:42. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya (oh, kolega...) Kako sam tek sad primjetila ovo utociste na forumu, domah sam se uhvatila pera (citaj: tipkovnice) i odlucila se rjesiti par sumnji koje me muce danonocno. Dragi dr. Shaczrovichovskya (stvarno se trudim ne gledati u naslov...), imam veliki problem sa svojim alter ego-om koji mi ne dopusta biti. Esencija mog alter ega je zapravo moje misljenje o sebi, a nikad na svjesnoj raznini ispoljeno, pa me kroz svoje sekundarno nocu muci i neda mi spavati. Netko bi to nazvao klasicnom nesanicom, dok mene i ipak malo muci zasto si ja brijem da mogu letjeti po sobi i skacem od zida do zida i ujutro se budim krvave glave (ne volim Matrix i ne brijem na free jumping, srecom zakljucam balkon da ne bi bilo letenja sa cetvrtog kata)...osim problema nesigurnosti i alter ega koji mi ne daje nista osim par modrica dnevno, muci me jos i ona fizicka strana....jer mama mi je pricala kako se iz djevojcice radja zena, ali niiiikako nisam usvojila taj proces... Sa dubooookim stovanjem, vasa vjerna citateljica.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:48.

Takav kompliment nisam dobio od... hmmm... pa recimo od onog puta nakon strastvenog krevetnog uživanja i rečenice: "Od tih petstotinjak koje sam iskustila, macane, ti si na samom vrhu!"