Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Ordinacija dr. Shaczrovichovskya u Društvo forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-12-07, 16:45   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika shaczrovichovsky

Datum registracije: 23-12-07
Godina: 19
Poruka: 266
shaczrovichovsky se izdvaja iz maseshaczrovichovsky se izdvaja iz mase
Ordinacija dr. Shaczrovichovskya

shaczrovichovsky je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 17:19   #2 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,494
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00
Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya

aha,a ti si doktor čega,za sta?
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 17:21   #3 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
aha,a ti si doktor čega,za sta?
Psihički problemi. Fizički problemi. Emocionalni problemi. Financijski proglemi. Seksualni problem... Ma, koka, sve kaj se traži. Ak' imaš pitanje; ak' trebaš pomoć, sam' se javim. Moja malenkost će dati sve od sebe da ti se pomogne na najbolji mogući način.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 17:27   #4 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,494
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ok,dobro je znati
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 17:27   #5 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
ok,dobro je znati
Nikada ne znaš kada ću ti zatrebati.
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 19:39   #6 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,620
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ajde da vidim kak bi mi ti pomogao da pobjedim nesigurnost ?
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 23:16   #7 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
ajde da vidim kak bi mi ti pomogao da pobjedim nesigurnost ?
Draga Cina!

Hvala ti što si se obratila dr. ugleda sveopćeg koji je moralan u ovo doba nemoralnosti; koji ne vadi jajne stanice i prodaje ih okolo po svijetu; doktoru koji nije u stanju na jednoj običnoj rutinskoj operaciji omogućiti svom pacijentu da ostane bez noge; koji ne prima mito da bi se obavio svoje dužnost; koji ne plagira svoje radnje i tako nešto slično. Možda bi bilo najbolje da krenemo na tvoj problem. Nesigurnost. Ovako, draga Cina, problem najvjerojatnije potječe još iz najranijeg djetinjstva kada se oblikovala tvoja osobnost; tvoj cinasti identitet; tvoje biće koje je bilo spremno kročiti u svijet; koje je bilo spremno egzistirati kao ljudsko biće. Kao što rekoh; probleme treba tražiti u djetinjstvu. Prvo si trebaš postaviti pitanje: "Tko sam ja?" i pokušati odgovoriti na njega. Postupak je vrlo jednostavan. Otiđi do svoje kupaonice na drugome katu koja se nalazi lijevo od tvoje sobe; otvori vrata i uđi u kupaonicu. Otiđi do zrcala, pusti neka voda lagano teče i pogledaj se u zrcalo; duboko u svoje smeđe oči i postavi već spomenuto pitanje "Tko sam ja?". Nakon toga pokušaj si dati odgovore ( draga Cina, ja ti neću davati moguće odgovore, jer bi tako tada ova terapija bila nekorektna, a i mogla bi doći do odgovora, ali glede moje nesigurnosti, a to ne želimo ). Nakon toga si postavi pitanje "Zašto sam to što jesam?", ali ugasi vodu. Neka zavlada tišina. Tada ćeš se suočiti sama sa sobom ( a i zbog toga što je voda u ovom trenutku nemoralno poskupila ); svojoj svješću; svojim identitetom; svojom unutrašnjosti koja krije najdublje tajne tvog vlastitog univerzuma. Nakon toga si na pola puta do odgovora. Tada ćeš shvatiti da si jedinstvena i da si kao takva neponovljiva te da je tvoja nesigurnost upravo strah od činjenice da bi se drugim neponovljivim stvorenjima mogla učiniti stranom; neprihvatljivom. Tada si postavi pitanje: "Zašto?" i shvatit ćeš koliko je zapravo apsurdno, kako je zapravo apsurdno osjećati nesigurnost. ( Neka ti taj prišt na lijevoj strani obraza ne stvara pomutnju u glavi, jer prištevi su prolazni..., doduše ponovljivi, al' to je jedan drugi problem" ) Nadam se da sam ti dao odgovor na tvoj problem i ukoliko su ti neke stvari nejasne, slobodno se javi svome doktoru. S ljubavlju, dr. plemeniti Shaczrovichovsky!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 23:34   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,064
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Albert Camus bi ti zavidio da je još živ^^
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 23:40   #9 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Albert Camus bi ti zavidio da je još živ^^
Aj lajk ju, koka! Takav kompliment nisam dobio od... hmmm... pa recimo od onog puta nakon strastvenog krevetnog uživanja i rečenice: "Od tih petstotinjak koje sam iskustila, macane, ti si na samom vrhu!"

ps. prostitutke su mi Ahilova peta. Malo kolegijalnosti spram kolegica.

Zadnji Uredio shaczrovichovsky : 28-12-07 u 23:42.
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 11:43   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

(oh, kolega...)

Kako sam tek sad primjetila ovo utociste na forumu, domah sam se uhvatila pera (citaj: tipkovnice) i odlucila se rjesiti par sumnji koje me muce danonocno.

Dragi dr. Shaczrovichovskya (stvarno se trudim ne gledati u naslov...),
imam veliki problem sa svojim alter ego-om koji mi ne dopusta biti. Esencija mog alter ega je zapravo moje misljenje o sebi, a nikad na svjesnoj raznini ispoljeno, pa me kroz svoje sekundarno nocu muci i neda mi spavati. Netko bi to nazvao klasicnom nesanicom, dok mene i ipak malo muci zasto si ja brijem da mogu letjeti po sobi i skacem od zida do zida i ujutro se budim krvave glave (ne volim Matrix i ne brijem na free jumping, srecom zakljucam balkon da ne bi bilo letenja sa cetvrtog kata)...osim problema nesigurnosti i alter ega koji mi ne daje nista osim par modrica dnevno, muci me jos i ona fizicka strana....jer mama mi je pricala kako se iz djevojcice radja zena, ali niiiikako nisam usvojila taj proces...

Sa dubooookim stovanjem, vasa vjerna citateljica.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103