| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Ordinacija dr. Shaczrovichovskya u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ševa hvala, doktore! čmar već radi kao novi. posebno mi se sviđa sportski sfinkter spreman za opterećenja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya Citat:
![]() Ševa, u ime tvog novog šupka, kucnimo novogodišnjim kriglama piva. ![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
![]() ![]() | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya Šáčrovičovski Nabaci naglasak na prvo "a", tako da lagano glavu zabaciš unatrag, nešto grleno; jako, da se osjeti muževnost. Onda ovaj "č" ( prvi ) izgovori onako kako bi to napravio pravi Rus, a ne onako mlitavo kako to rade Amerikanci. Zatim "ovi" izgovori kao da stenješ; malo zapleši jezikom izgovarajući ta tri slova, te zatim drugo "č" izgovori opet glasno; jasno i silovito! Neka se čuje da je "č"!, ...a ostatak owsky izgovori nježno, plaho, tek da ti da slova prostruje kroz usta.... owsky... Ako ima nekih problema pri izgovoru, slobodno mi se obrati. Dajem instrukcije. ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| FPS excellence | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya Citat:
![]()
__________________ Oh what a thrill... | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya Uvijek Muriel Wedding. Kada god zatrebaš, javi se. Ah, ta današnja mladež. Već dvije godine, a tako napredan. Citat: ! Daidža, ponosan sam na tebe. ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| charolastra | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya Dugo nisam, vidim imam dostojnog nasljednika ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.

ispadaju kao od šale tako da svako novo porinuće braun jahte predstavlja zadovoljstvo, a ne napor.