Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Ordinacija dr. Shaczrovichovskya u Društvo forumu; Šačirovski, tebi treba dat neku nagradu Kad već svima pomažeš, možda bi mogao i meni. Ja nikako da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-12-07, 18:40   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi
Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya

Šačirovski, tebi treba dat neku nagradu

Kad već svima pomažeš, možda bi mogao i meni. Ja nikako da se uhvatim alkohola, cigareta i narodnjaka ko sav normalan svijet u našoj preljepoj. Kako da pobijedim to odudaranje od mase?
Hvala unaprijed.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-01-08, 11:16   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

doktore, doktore!!

imam jedan probljem! tokom sinocnjeg provoda, naglo sam postao sklon jos vecem alkoholizmu, jos vecem prezderavanju,jos vecoj sklonosti prema zenama, zanemarivanje posla i naravno u tintaru mi se usadila ljubav prema oruzju. daj mi molim te doktore reci kako da ja, sada vidno mentalno poremecena osoba, sve to uklopim u svoje postojece metafizicko stanje i ostanem ziv....pa sta je to, sta, sta?!?!....pomoz doktore!!!!!!

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-01-08, 16:44   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: shaczrovichovsky Pogledaj Poruke
Tvoj problem je veoma složen i zabrinjavajuć, jedan od najgorih u povijesti ljudskih problema koji se manifestiraju na tvom biću, ali neka te to ne uznemirava.
Daleko sam ja od toga doktore dragi da me uznemiravaju tudja pozicioniranja onoga najgoreg ili najboljeg.

Citat:
Naime, postoji mnogo mogućnosti, al' jedna od najvjerojatnijih jest ona da te zloduhi demon koji upravlja tvojim umom tjera na ta stanja koja ti stvaraju probleme.
Zloduh je davno bio izbacen iz mogucnosti, jer unatoc spricanju ovom ili onom ''svetom'' tekucinom osim sto bi na kozi ima tek par kapljica koje bi ishlapjele pod mojom povisenom temperaturom, unatoc zabijanju glogovog kolca, te unatoc razno raznim mantranjima na racun mog imena ostaja bi samo sa bolovima u trbuhu od smijeha (ponajvise). A da o losim pokusajima vizualizacije ni ne pricam.

Citat:
vid koji u tvojoj glavi stvara svojevrsnu averziju prema tebi
To Vam je vid -2,50 na jednom i drugom oku i nema veze sa podsvjescu, vec sa cinjenicom da ono sto vidim u ogledalu se ne podudara s onime sto mislim da cu vidjeti kad mislim o sebi da cu se vidjeti u ogledalu.

Citat:
Postaješ svjesna položaja žene

Yeah, right!! U svojoj malenoj djecjoj glavici jos nisam pomisila na polozaj zene u drustvu, pa se necu ni usuditi citirati recimo H. Arendt.

Citat:
propišem tablete
Scared of The pills.

Citat:
A ovaj ozbiljan problem jest veoma jasan indikator Vaše seksualne uzbuđenosti, po mom kolegi Sigmundu Freudu. Vi ste željni uzbuđenja, strasti, al' vi trenutno nemate vremena za nešto takvo, zbog svojih strahova, a strah potječe iz djetinjstva.,
Molila bi da mi navedete fazu...dvojim izmedju oralne i analne...

Citat:
Skinite se goli, obucite dugačak kaput, izađite na zagrebačke ulice i hodajte, hodajte, hodajte i u jednom trenutku stanite pred svoju žrtvu, tj. prolaznika i brzo otvorite svoj kaput i zatvorite
Vec isprobano...ne pomaze!

Citat:
Poput ptičice koja se rado daje
Pojasnjenje?!?!

Citat:
Trebate se ponašati poput pedesetogodišnjeg ostavljenog muškarca koji ima troje djece i dvije ljubavnice i pivski trbuh i dugu neuglađenu bradu.
Ali ja jesam 50-godisnji rastavljeni muskarac sa dvoje djece i bez ljubavnice (kako nabaviti jednu, jos jedan problem?!?)

Citat:
Draga Ulysea, nadam se da sam ti pomogao te da ćeš pronaći problem da oslobodiš svoj alter ego
Ostala sam ozaloscen/a i bez nade u ozdravljenje...jos ste jedan u nizu sa istim klasicnim beskorisnim savjetima. Hvala na trudu.
Odgovori sa citatom
Star 01-01-08, 16:56   #34 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

doktore! evo škiljim,jedva vidim slova....pretjerala sam!postala sam alkoholičarka!od tri opcije što sam imala: postati,alkoholičarka,narkomanka ili kurva; ispala sam ovo prvo! tata je polagao sve nade u mene da cu biti kurva (one barem zarađuju) i sad mislim da sam ga jako razočarala!i zbog toga još više pijem i sve više tonem! kako da se izvučem i zadovoljim očekivanja mog voljenog oca??
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 16:14   #35 (permalink)
Celebrity

deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

šta meni očito nema pomoći?
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 17:21   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,609
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
šta meni očito nema pomoći?
doji do mene na botilju vina,ima njoki od jučer,mos i starog povest da nam drzi sviću dok feštamo
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 17:23   #37 (permalink)
Celebrity

Citat:
Pravi autor: RizLA Pogledaj Poruke
doji do mene na botilju vina,ima njoki od jučer,mos i starog povest da nam drzi sviću dok feštamo
ej ja se moram riješiti alkoholizma,a ti me zoveš na vino!!!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 17:27   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,609
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

alkoholom protiv alkoholizma
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 11:54   #39 (permalink)
Celebrity

doktor je izgleda otišao na godišnji!mogao nas je barem obavijestiti!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 11:56   #40 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

zatvorio je ordinaciju... inspekcija je skuzhila da je volio lokati i nije volio da mu se na ramenu plakati ahaha ma neznam..dochi che..zgubil je med sestru..a mene neche
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108