| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Ordinacija dr. Shaczrovichovskya u Društvo forumu; Šačirovski, tebi treba dat neku nagradu Kad već svima pomažeš, možda bi mogao i meni. Ja nikako da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya Šačirovski, tebi treba dat neku nagradu ![]() Kad već svima pomažeš, možda bi mogao i meni. Ja nikako da se uhvatim alkohola, cigareta i narodnjaka ko sav normalan svijet u našoj preljepoj. Kako da pobijedim to odudaranje od mase? Hvala unaprijed. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya doktore, doktore!! imam jedan probljem! tokom sinocnjeg provoda, naglo sam postao sklon jos vecem alkoholizmu, jos vecem prezderavanju,jos vecoj sklonosti prema zenama, zanemarivanje posla i naravno u tintaru mi se usadila ljubav prema oruzju. daj mi molim te doktore reci kako da ja, sada vidno mentalno poremecena osoba, sve to uklopim u svoje postojece metafizicko stanje i ostanem ziv....pa sta je to, sta, sta?!?!....pomoz doktore!!!!!!
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #33 (permalink) | ||||||||||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() ![]() ![]() Yeah, right!! U svojoj malenoj djecjoj glavici jos nisam pomisila na polozaj zene u drustvu, pa se necu ni usuditi citirati recimo H. Arendt. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. | ||||||||||
| | |
| | #34 (permalink) |
| Celebrity | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya doktore! evo škiljim,jedva vidim slova....pretjerala sam!postala sam alkoholičarka!od tri opcije što sam imala: postati,alkoholičarka,narkomanka ili kurva; ispala sam ovo prvo! tata je polagao sve nade u mene da cu biti kurva (one barem zarađuju) i sad mislim da sam ga jako razočarala!i zbog toga još više pijem i sve više tonem! kako da se izvučem i zadovoljim očekivanja mog voljenog oca??
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya doji do mene na botilju vina,ima njoki od jučer,mos i starog povest da nam drzi sviću dok feštamo ![]()
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya Citat:
![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ordinacija dr. Shaczrovichovskya zatvorio je ordinaciju... inspekcija je skuzhila da je volio lokati i nije volio da mu se na ramenu plakati ahaha ma neznam..dochi che..zgubil je med sestru..a mene neche
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.