| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi paris,doris & me - ljetovanje u Društvo forumu; kako svi znate,dugo me nije bilo! odlučila sam se maknuti od ociju javnosti i provesti vruće ljetne dane u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Celebrity | kako svi znate,dugo me nije bilo! odlučila sam se maknuti od ociju javnosti i provesti vruće ljetne dane u društvu svojih najboljih frendica! pa sam odlučila podjeliti s vama svoje doživljaje! za početak da nas predstavim (iako znam da nema potrebe)! paris,deedee00 & doris- tri carice (jebeš 4 asa) deedeedorisparis.jpg pa.......... svi znate da smo u početku imale malih problema s paris! morale smo odgoditi putovanje na nekih mjesec dana: paris-hilton-in-jail.jpg kad je napokon izasla,kukala je cijelo vrijeme kako pati od nejebice! ali tih mjesec dana zatvora su je (dodatno) unakazili normal_ugly_bitch.jpg 380923865_09bb249ebe_o.jpg A TAKVA S NAMA NE IDE! pa smo je morale poslati na potpuni tretman kod pjera paris-hilton-nude03.jpg e sad smo bile spremne za pokret! nastavak slijedi........
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: paris,doris & me - ljetovanje ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Celebrity | Re: paris,doris & me - ljetovanje NAPOKON!!!!!!!!! stigle smo! moj prekrasni mali kompleks na maldivima: maldivi_1.jpg let je uglavnom prošao dobro!naravno usluga i smještaj u prvom razredu su bili na visini i sve bi bilo još bolje da doris po običaju nije izvadila iz torbe : slavnu podrigušu i žuju (ta žena je rođeni terorist,uz sve mjere opreza ona je uspjela prošvercati svoju marendicu)! paris,kad je to vidjela,odmah si je naručila bocu šampanjca da se smiri (naravno nije ostala na jednoj)! tako da sam ostatak puta provela zarobljena u smradu podriguše i alkoholnih para! kad smo napokon došle u naš mali raj,paris je već bila mortus! toliko joj se svidio bazen pa ga je pokušavala odvidati da ga odnese u neki od svojih hotela paris-hilton-screwing.jpg
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Celebrity | prvih par dana smo imale problema s parisinom svakodnevnom rutinom paris1.jpg da je malo oraspoložim,odlučila sam organizirati natjecanje za najbolju imitaciju BUFFY UBOJICE VAMPIRA našla sam ljude za žiri i upozorila ih da paris obavezno mora biti pobjednica obavjestila sam paris o natjecanju! napokon je živnula!bila je sva uzbuđena,buffy je oduvjek bila njezin idol! provela je cijeli dan u detaljnim pripremama!
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe Zadnji Uredio daidza : 31-08-07 u 00:38. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Celebrity | natjecanje je počelo!kandidatkinje pokazale svoje glumačke i borilačke vještine,a uz sve to se pomno analizirao i njihov look........ došlo je vrijeme i zadnjeg izlaza,osjećala se napetost u zraku.......... tko će biti pobjednica?! još jedan i znat ćemo! kad odjednom,usred piste,tko se pojavi? DORIS zbunjeno je gledala što se dešava i zašto ima toliko ljudi (noć prije se iskomirala od belice,pa smo malo zaboravili na nju) sudci,kad su je vidjeli,znali su da je ona ta! nešto blijeđe i ispijenije nikad nisu vidjeli u živo! jebeš buffy,tu je PRAVI vampir! tvd4.jpg ne moram spomenuti da paris nije dobro prihvatila poraz! paris_hilton___189723g.jpg
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe Zadnji Uredio daidza : 31-08-07 u 00:48. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: paris,doris & me - ljetovanje Kaj bi sad Roko rekao... ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Celebrity | Re: paris,doris & me - ljetovanje ................................ .............................. možda otkrjem još koji detalj bude li zainteresiranih
| | |
| | #10 (permalink) |
| Celebrity | Re: paris,doris & me - ljetovanje ah,kako je brzo prošlo! možda zato što sam dane provodila u mamurluku a noći u opijatima pa se pola toga ni ne sijećam! danju smo zamaskirane velikim naočalama šetale po plaži i lizale sladoled 723957479_86957742a9_o.jpg ah..........morat će se to uskoro ponoviti! danas sam malo pregledala slike s fotića i sjetila se svojeg krštenja kad sam naišla na jednu sliku! moj prvi kolaps nakon prvih tjedan dana ne spavanja,koje uzbuđenje!očito se desio točno kad sam uslikala ovu sliku parispisa.jpg tako da se ne sjećam šta su tom trenutku događalo! ako je netko nešto vidio,čuo ili pročitao u nekim trač novinama nek me obavjesti! pokušavam spojiti kockice,sličice ili šta već! doris se previše puta krstila pa je produžila ljetovanje u rehabilitacijskom centru! ako bude kakvih novosti obavjestim vas ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: doris, ljetovanje, paris |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:16.