Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 17

Plitvička jezera

Raspravljate o temi Plitvička jezera u Moj Kutak forumu, dio Društvo foruma; A što reći osim hvala Ti...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Plitvička jezera

A što reći osim hvala Ti
    Dodane Slike Dodane Slike
    stupid is as stupid does

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,408
    Liked
    321 times

Re: Plitvička jezera

dobre slike... predivno je tamo. provod je sigurno bio super, sad nije ni gužva ni ništa...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

prekrasno
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    59 times

Joj super su ti slike...vidim i vrijeme te poslužilo...aj baš mi je drago...

E da...jesi se bućnula...il bar nekog gurnula ?

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Citat Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
    dobre slike... predivno je tamo. provod je sigurno bio super, sad nije ni gužva ni ništa...
    Provod je bio odličan uz odlično društvo

Gužva je itekako... Japanci, Njemci, Francuzi, Talijani i iz svih krajeva Hrvatske, a bilo je nešto ljudi i iz BiH i Srbije.

2 Adolon:Vrijeme je bilo super, malo je padala kiša, ali baš kad bi bili pod krovom tako da je bilo super. Nisam ništa od toga, ali sam "našetala" frenda dok smo igrali frizbi. Mislim da je požalio

Ja i dalje tvrdim da je kriv vjetar
    Zadnji Uredio dorina : 01-05-08 u 23:47
    stupid is as stupid does

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times

Dobre slike

prof. Foruma Avatar od korisnika lotr0510
    Datum registracije
    07-11-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,180
    Liked
    0 times

jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Dorina odlične su slike, a znam i da je društvo bilo dobro
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

Baš mi je žao.
    ok.JPG

Super slike.

Prolazio sam ovih dana al sam stao samo u "predgrađu Plitvica" - Rastokama kod Slunja, pa malo po kanjonu Zrmanje, pa do mora i nazad danas stigao.

Slike nisu u mom aparatu, valjda ću ih dobiti za koji dan.

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Predobre slike.. Nikad nisam bio tamo, ali bi bas volio otić...

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku