| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Plitvička jezera u Društvo forumu; A što reći osim hvala Ti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Plitvička jezera A što reći osim hvala Ti ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Plitvička jezera dobre slike... predivno je tamo. provod je sigurno bio super, sad nije ni gužva ni ništa...
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Plitvička jezera prekrasno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitvička jezera Joj super su ti slike...vidim i vrijeme te poslužilo...aj baš mi je drago... E da...jesi se bućnula...il bar nekog gurnula ? ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitvička jezera Citat:
![]() Gužva je itekako... Japanci, Njemci, Francuzi, Talijani i iz svih krajeva Hrvatske, a bilo je nešto ljudi i iz BiH i Srbije. 2 Adolon:Vrijeme je bilo super, malo je padala kiša, ali baš kad bi bili pod krovom tako da je bilo super. Nisam ništa od toga, ali sam "našetala" frenda dok smo igrali frizbi. Mislim da je požalio ![]() Ja i dalje tvrdim da je kriv vjetar ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 01-05-08 u 22:47. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitvička jezera Dorina odlične su slike, a znam i da je društvo bilo dobro ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Plitvička jezera Baš mi je žao. ok.JPG Super slike. Prolazio sam ovih dana al sam stao samo u "predgrađu Plitvica" - Rastokama kod Slunja, pa malo po kanjonu Zrmanje, pa do mora i nazad danas stigao. Slike nisu u mom aparatu, valjda ću ih dobiti za koji dan.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Plitvička jezera Predobre slike.. Nikad nisam bio tamo, ali bi bas volio otić...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:35.