| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Plitvička jezera u Društvo forumu; Evo malo zimskog ugođaja sa Plitvica Ima toga još al bum sutra stavil....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Plitvička jezera Evo malo zimskog ugođaja sa Plitvica ![]() Ima toga još al bum sutra stavil....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitvička jezera Društvo je bilo odlično ![]() Citat:
![]() Zadnje dvije slike su slikane u Rastokama kada smo se vraćali. Prekrasno je. Meni je ovo bilo prvi put da sam bila tamo. Koliko vidim po ovim slikama zimi je isto tamo jako lijepo. Nadam se da budem i zimi jednom otišla ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 744
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plitvička jezera o da. već neko vrijeme planiram vikend ne plitvicama s društvom. ove slike su dobar poticaj bržoj realizaciji tog plana. hvala vama koji ste ih tu stavili. a ove zimske su mi fantastične - tako je i u gorskom kotaru zimi, ma na svijetu valjda nema ljepše zimske idile. naša zemlja je prekrasna. volim hrvatsku! ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: Plitvička jezera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 07-05-08 u 21:13. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:28.