| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Poklanjam mlade u Društvo forumu; uskoro dolaze na svijet, čistokrvna imam i papire.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Poklanjam mlade ja poklanjam stare, os crvene s crnim tockama, crne s crvenim tockama ili zute s crnim tockama imam ih koliko god hoces popust na kolicinu
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Poklanjam mlade imam! kakav papir hoces? bijeli, zuti, zeleni, plavi ili narancasti? moze i isto to samo zasarano (to je samo za sampione) i novinski papir (za one nestandardne, crne i zute s tockama) ili pak wc-papir (za zasrane, tj. one s "greskom")
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poklanjam mlade ja ju želim kupiti, ali moja zadnja cijena je 3753 eura i ni lipe više sorry.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mlade, poklanjam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:10.

imam ih koliko god hoces