| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Posjet ZOO vrtu u Društvo forumu; Prvomajski posjet životinjicama. Bilo je baš supać.. krasno vrijeme , ugodno društvo , slobodan radni dan , razno razne životinje. Jedini minus ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Posjet ZOO vrtu Prvomajski posjet životinjicama. Bilo je baš supać.. krasno vrijeme , ugodno društvo , slobodan radni dan , razno razne životinje. Jedini minus je kaj je bilo 8000000000 ljudi i kaj su zapravo oni bili prave životinje.... grrrrrr.svako malo lakat , pa nekakvo guranje i slično. No sve u svemu je bilo super.. evo malo slićki.... neke su malo lošije zato kaj je staklo sputavalo fotić.
__________________ Svoje najljepše dane proveo sam po noći ! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Posjet ZOO vrtu Potaknut vašim slikama i dojmovima i ja sam, nakon što nekoliko godina nisam bio, posjetio zagrebački zoo i bilo mi je predobro. Evo i od mene par slika
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 10-05-07 u 22:15. |
| | |
![]() |
| Tagovi: posjet, vrtu, zoo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

Svi smo mi MASS SARR