| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Pričaj s njom-tema o veličanju Arylinog lika i djela u Društvo forumu; Najprije upoznavanje s temom: Arylin je jedna često depresivna, ali uvijek napaljena curica koja se voli gledati u ogledalo i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Najprije upoznavanje s temom: Arylin je jedna često depresivna, ali uvijek napaljena curica koja se voli gledati u ogledalo i pričati sama sa sobom ![]() Vaš sam svodnik i na vama je da me slušate, a tu ćete upoznati moju nježnu stranu koju, ako pokušate zlouporabit, slijedi vas vrlo bolna kazna. Hahahahaha..... Ahaha... Da se nadovežem na temu o kojoj smo pričali (nećemo spammat po komentarima forumaša/forumašica)... ![]() ![]() ![]() ![]() Dakle... Ko koga dira, i zašto Sahataba Marinka?? ![]() |
| |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pričaj s njom-tema o veličanju Arylinog lika i djela
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| |
| | #3 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Pričaj s njom-tema o veličanju Arylinog lika i djela ej, ej, ej... wtf? mislim da si malo pretjerala u toj svojoj napaljenosti... ![]()
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,977
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pričaj s njom-tema o veličanju Arylinog lika i djela Citat:
![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Pričaj s njom-tema o veličanju Arylinog lika i djela Citat:
![]() uspaljenice
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad | |
| |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pričaj s njom-tema o veličanju Arylinog lika i djela ma samo ti gledaj dečke al mene u ton filmu neš vidit ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pričaj s njom-tema o veličanju Arylinog lika i djela Citat:
ps nemoj joj rec da je zajebavan za kameru ![]() | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:01.