Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Pričaj s njom-tema o veličanju Arylinog lika i djela u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba zato je ona isti sekund doletila na msn uspaljenice Ja došla prva Sorryte dečki, ako ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 14-05-08, 22:25   #11 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,980
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin
Re: Pričaj s njom-tema o veličanju Arylinog lika i djela

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
zato je ona isti sekund doletila na msn
uspaljenice

Ja došla prva

Sorryte dečki, ako sam vas uvrijedila.

EDIT: Uh, RizLa, uuuuh
Arylin je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 14-05-08, 22:28   #12 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,505
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 14-05-08, 22:29   #13 (permalink)
P.I.M.P.

Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

E, nemoj mi spičit ban...

Nisam ja
Arylin je online sada  
Star 14-05-08, 22:30   #14 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,505
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

jok u se ću

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Star 14-05-08, 22:31   #15 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,629
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja ne vjerujem za ovu temu

Moje mišljenje je da je ovo jako nisko prema samoj sebi, no svatko radi kaj ga je volja.

Pa makar i za pozornost u virtualnom svjetu.
Star 14-05-08, 22:34   #16 (permalink)
P.I.M.P.

Sve je ovo šala, barem ja to tako doživljavam
Arylin je online sada  
Star 14-05-08, 22:34   #17 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

wanna be Johnny? xD

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Star 14-05-08, 22:34   #18 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ti dorina ne vjeruješ, a ja ne kužim ovu temu

o čemu se ovdje radi ?
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Star 14-05-08, 22:35   #19 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,629
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
wanna be Johnny? xD

Nemogu ti dati rep+

2 pharaoh: izgleda da smo mi totalno out za ovo Iskreno nemam pojma. O pažnji mislim. Uostalom, kao

da je to bitno

Zadnji Uredio dorina : 14-05-08 u 22:38.
dorina je offline  
Star 14-05-08, 22:36   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 654
croabc se izdvaja iz mase

I ja sam mentalno ograničen, ne kužim o čemu se radi, mada nešto iščitavam.
croabc je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114