| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Priche od Dominica u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #184 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 499
![]() | Re: Priche od Dominica Još samo par tjedana dok se ne vratiš iz inozemstva. I onda ću, ako se udobrovoljim, dopustiti da me vas dvojica akademski obrazovanih učinite poslušnom kujicom. Koja će biti na raspolaganju i cijelu noć strepiti u mraku koji će od vas osjetiti želju da se nakuša moje muške rupice dok ne bude razderana i krvava. Onako kako volim i uživam. |
| | |
| | #185 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,586
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Priche od Dominica Vidi ti njega ,,, nije mu dosta jedan ,,, sad hoce dvojicu istovremeno ... ![]() Ono o Ivoru ,,, ok prica ,,, i samo se ti kaj i grizi se sto si propustio drugi susret s njim ... Ma nije vazno ,,, sta ce ti on kad ce ih za par tjedana biti dvoje ... ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #186 (permalink) | |
![]() | Re: Priche od Dominica Citat:
![]() Nisam uvijek lako dostupan, oko mene se mora uvijek truditi. Više ne padam na lake riječi. A što se tiče profesora, to mi je bilo jako divlje iskustvo, a ujedno i najslađe zabranjeno voće. Jedina mana mu je to što voli starije muškarce od 40godina i to nam je zajedničko. Grizao sam se jer je bio zgodan i sexy. Uživao sam biti njegovom kujicom koju je trošio bez da sam se morao buniti. ![]() | |
| | |
| | #187 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Priche od Dominica Citat:
To Nam je zajedničko, oboje volimo muškarce preko 40, a Ja sjede-mmmmmmmmmmmmmmm Ovi mlađi su mi prebalavi, i premačistički, a i ne znaju jebati..Kad te stariji muškarac dohvati, on zna, kako, gdje, kuda..mmmmmmmmmmm Ijoš grickam one bradavice među prosjedim dlakama ![]() | |
| | |
| | #189 (permalink) |
![]() | Moj susret s Ankicom :) Kako sam postao CD curica? Jednog dosadnog poslijepodneva sam surfao tražeći neku zanimljivu stranicu gdje bih se mogao na dulje vrijeme zadržati kada sam naišao na jedan forum kojeg sam i čitao neko dulje vrijeme. Čitajući teme koje su mi se činile zanimljive, odlučio sam se ovdje učahuriti. S vremenom sam naišao na temu koja me uistinu zaintrigirala. Na temu od prave Gospodarice Ancksunamun. Cijelu noć sam posvetio čitanjem njezine teme u kojoj je bilo svakakvih materijala. Gospodarica Ancksunamun me se na kraju dojmila svojim preferencijama prema muškim robovima kao i seksualnim uzbuđenjem prema ženama/ts/cd/tv. Istog trena sam poželio doživjeti nešto s njom. Možda nerazumljivo obzirom da sam homoseksualac, no kada bi žene bile u pitanju, tu sam bio jednak: uvijek sam preferirao starije žene od sebe. Razlika je u tome što volim kod starijih muškaraca da budem njihova lutkica koju će maziti i jebati kako volim i želim, dok kod starijih žena volim da mi budu vodilje, da me savjetuju, grle, ljube u obraz. Pomalo uplašen, odlučio sam joj se javiti privatnom porukom i postavio sam joj pitanje da li je sve stvarno istina što se tiče svih iskustava iz njezine teme. Na to mi je odgovorila kako mi neće odgovoriti na to pitanje, no da mi prepušta pravo na to da sam procijenim što je istina ili što nije istina. Bio sam pomalo skeptičan, no kroz razgovore koje smo vodili sam se opustio i uvidio nešto što drugi nisu vidjeli. Nije bila gruba žena, znala je slušati i savjetovati kada god mi je nešto trebalo. Odlučili smo daljnje prepiske nastaviti putem mailova. Ta žena me se toliko opčinila i divio sam joj se zbog toga što je i kakva je kao žena. Žena koja nema nikakvih predrasuda i koja ne vodi računa o tome što ostali misle o njoj. Njoj je bilo bitno biti – prirodna. Bila mi je slična u jednoj stvari: voljela je različitosti jer bi u suprotnosti uvenula. I sam sam se kao dječak volio odijevati u žensku odjeću i lakirati si noktiće. Uživao sam kao osmogodišnjak kada nikoga ne bi bilo kod kuće pa sam uzimao majčinu suknju na gumu i volio sam se usred dnevne sobe vrtjeti u krug da mi se krajevi suknje podignu. Volio sam se šminkati, nanijeti puder na obraze, našminkati usne. Moram priznati da mi to nije dobro išlo obzirom da sam imao samo osam godina. Kako sam se razvijao, želja sa nošenjem ženske odjeće kao i šminkanjem je jenjavala s vremenom da bih na kraju zaboravio na tu orijentaciju koja me na kratko pogodila u dječačkom dobu. Gospodarica me uspjela kroz svoje priče vratiti u prošlost i probudila je čežnju u meni da opet budem Sanela, CD curica i da ću imati pravu vodilju koja će me savršeno našminkati i maziti kao da sam njezina lutkica. Usudio sam joj se postaviti pitanje da li bi mi učinila uslugu i dopustila da budem njezina curica koju će našminkati i odjenuti kako sam ona – zna. Bila je skeptična i nije znala kako bi mi odgovoriti mada smo se bili gledali preko cama. Oboje smo si lijepo odgovarali. Pogotovo ona koja mi je bila jako lijepa sa svojom tamnosmeđom kovrčavom kosom i lijepo nanesenom šminkom. A noge su joj bile prekrasne, tako elastične i vitke. Osjetio sam strašnu želju da joj milujem noge. Ne u seksualnom obliku. Već da ih milujem koliko su bile lijepe i elastične. Trebalo je par dana proći da bi mi se javila i odgovorila kako me cijeni i da će rado pristati na to da budem njezina CD curica. To me jako razveselilo, ali sam ujedno bio i u neudomici. Jer sam želio biti dobra CD curica, nisam ju želio razočarati u nečemu obzirom da je bila jako stroga prema svojim stvorovima. Pomalo me hvatao strah da će možda nešto učiniti sa mnom kako je činila svojim stvorovima. Bez obzira na to, odlučio sam se na rizik i počeli smo se dogovarati s vremenom susret i planirali o tome što ćemo raditi. Jedva sam čekao taj susret obzirom da smo se s vremenom jako lijepo sprijateljili, često smo se čuli putem mobitela i imali friendly-sessione putem cama. Došlo je to jutro, čekao sam bus za Zagreb. Put je bio pomalo naporan, a uzbuđenje je u meni sve više i više raslo kako sam se približavao gradu u kojem je živjela Ona. Stigavši u grad s komadićem papirića na kojem je bila zapisana Njezina lokacija, zbunjeno pokušavam tražiti taksi koji su stajali u predugačkom redu u blizini. Bilo je malo toplo, tek rujansko jutro. Nakon pola sata sam stigao pred jednom prekrasnom kućom ograđenom ogradom koliko sam zaključio promolivši glavom kroz poluotvoreni prozor samog taxi auta. Imam naviku otvoriti vrata pa se dovući do glavnih kućnih vrata i tek onako pozvoniti. Nisam mogao. Nisam mogao ući. U jednom trenu sam se odmaknuo par cm od ograde i iznenadio se na otvaranje ograde samo od sebe. Kasnije sam doznao kako je ograda programirana na otvaranje daljinskim. Ulazim i približavam se vratima, srce mi je počelo jako užurbano kucati i ponestajalo mi je zraka. Kao da ću se ugušiti. Smiri se, rekao sam samom sebi i par puta sam jedva čujno pokucao. Vrata mi je otvorila jedna žena u pedesetima, možda i ranim šezdesetima što mi je izazvalo šok na licu. Nasmijala mi se sa svojom besprijekornom frizurom i predstavila se: „Ja sam Njezina teta, pomažem joj voditi kućanstvo“ i pružila mi je svoje ruke sa savršeno lakiranim noktima. Tako sam se neugodno osjećao jer nisam očekivao da će biti u kući i njezina teta. Poželio sam se okrenuti i vratiti odakle sam došao. No, želja da Ju vidim i da budem njezina lutkica je bila jača od svega. Koračajući kroz kućni prag, šokirao sam se unutrašnjosti. Pa to je bila kuća iz modnih časopisa. Tako moderno i luksuzno uređena, zidovi su bili ukrašeni prekrasnim slikama prirode i ponekim gothic slikama. Što je imalo logiku jer je ona voljela takve slike, kako u stvarnom, tako i u virtualnom svijetu. Voljela je te slike povezivati svojim trenutnim raspoloženjima. Pod je bio popločen parketom od masline. Osjećao sam se kao da sam ušao u neku sapunicu i da sam na TV-u. Njezina teta me prekinula u usporenom promatranju te divne kuće i uvela me u dnevnu sobu te mi je ponudila da sjednem na kožnoj fotelji crne boje. Zbunjeno sam se ogledavao oko sobe čvrsto držeći svoju malenu putnu torbu koju sam nosio sa sobom. Iznenada sam osjetio lagani dodir na svojem desnom ramenu i u tom trenutku sam zadrhtao. Znao sam da je to Ona. Neko vrijeme je tako iza mojih leđa stajala. Konačno sam ju ugledao, bila je prekrasna i jak cvjetni miris se širio oko nje. No, nisam joj mogao vidjeti lice jer je držala neku kazališnu masku sa držačem. Poput maske iz Venecije. Jedino što sam vidio su jarkocrvene usne koje su se lagano razvukle u osmijeh. Nosila je uske crne haltere i čipkastu crnu kućnu haljinu koja je dosezala do koljena. Okrenula se i, ne maknuvši masku sa svog lica, i približila se prozoru te je negdje gledala u daljini. Nisam mogao išta izustiti, kao da mi se stvorila knedla u grlu koja mi je onemogućavala govoriti, samo sam promatrao prekrasnu pojavu koja je stajala kod prozora sa svojom poludugom tamnosmeđom kovrčavom kosom koja se sjajila na ono malo sunca što je prodiralo kroz prozore dnevne sobe. Napokon se okrenula prema meni i približila mi se te mi je podigla bradu rukom da ju direktno pogledam u oči. Oči su joj bile nedefinirane boje, čudna mješavina smeđe, sive i zelene boje. Pomalo su nalikovale smaragdima. Drago mi je što sam te upoznala – rekla je i nasmijala se te je spustila masku na stol. Nije se uopće promijenila, i dalje je bila prelijepa Žena kao i preko cam-a. I dalje nisam mogao izustiti, već sam promucao da je i meni drago. Nasmijala se i rekla da se opustim i da se nemam ničega bojati jer ona ne grize i ujeda druge. S vremenom sam se ipak malo opustio, no još sam se kao muškarac osjećao bezvrijedan pored nje. Pored njezinog vitkog tijela i bujnih grudi. U istom trenutku se iz kuhinje (pretpostavljam) širio miris lazanja što je izazvalo iznenađenja u mene. Kao da je pročitala moje misli, potvrdno mi je odgovorila da su to zbilja lazanje, moje najdraže jelo kao što sam joj rekao dok smo se još virtualnim putem upoznavali. Dođi, vrijeme je da te pretvorimo u najljepšu djevojčicu – rekla je i povela me rukom do jednih vrata. Iza tih vrata se nalazila spavaća soba koja je bila još ljepša od dnevne sobe. Usred sobe se nalazio ogroman LCD televizor, a krevet je bio ogroman i prekrasan. Nisam se mogao prestati čuditi. Još jedna vrata su bila na kraju sobe da bih shvatio kako je to kupaonica. Ako mislite da je čuđenju stalo kraj – varate se, jer me kupaonica još više iznenadila. Kupaonica je bila veoma široka i lijepo namještena. Imala je sve što bi mi mogli zaželjeti: jaccuzzi, prekrasnu kadu i sve najljepše što je jedna kupaonica mogla sadržavati. Sviđa ti se moja kuća? – moje iskreno divljenje je prekinula Ona. Da, jako mi se sviđa i volio bih živjeti u ovakvoj kući da je moguće. – odgovorih joj. Nasmijala se s vrata i ušla u sobu te me pogledala od oči do nogu. Promatrala mi je lice i nekako je gledala u mene kao da razmišlja. Dovukla je visoku stolicu sličnu onima iz bara, samo što su bile profinjene i posjela me na nju te me okrenula ka ogledalu. Ona je u to vrijeme dovukla još jednu stolicu i znalački se postavila na njoj, kao da je liječnica, onako kao na jednoj slici sa foruma u kojoj je ona u bijeloj uniformi i velikim čizmama, a glava joj okrenuta. Uzela je tuš te me zamolila da budem mirna. Da ne mičem očima kako ne bih pokvario njezinu namjeru da od mene napravi najljepšu curicu. Sklopio sam oči i osjetio sam nešto hladno da se provuklo niz mojih trepavica, a ujedno me i škakljalo. Provukla je tušem po mojim trepavicama i čim sam otvorio svoje oči, iznenađeno sam se pogledao u ogledalo. Samo naneseni tuš i transformacija je lagano započela. Zatim je posegnula za puderom blijedonarančaste boje i nanijela mi ih niz obraza laganim pudranjem. Uživao sam u tom osjećaju, da me šminka i da se posvećuje tolikom pozornosti tomu. A meni je bilo stalo…da budem njezina CD curica bez ikakvih prigovora. Volio sam ju i želio usrećiti svojom transformacijom. Uzeo sam jedan od njezinih bezbrojnih ruževa narančaste boje te si sam našminkao tanke usne ravnomjernim putem. Zadnji korak je bio nanijeti šminku na oči što je Ona savršeno napravila. Kao dodatak je uzela crnu olovku za oči te mi je napravila točkicu iznad usana. Da budem još uvjerljiva sexy curica. I bila sam. Nesumnjivo prekrasna curica savršeno nanesene šminke sa plavom perikom na kosi koja je dosezala do leđa. Malo kasnije je uzela pincetu te mi je oblikovala obrve da budu lijepo raspoređene i slične ženskim obrvama (niti previše niti premalo stanjene). Prekrasno izgledaš, Sanela! – čuo sam ju u sljedećem trenutku što je izazvalo u meni pomalo neugodu i nisam znao što odgovoriti na njezin kompliment. Umjesto da joj odgovorim, uputio sam joj sramežljivi osmijeh. Zatim me pridigla i skinula mi je košulju, čim je vidjela ono malo dlaka na mojim prsima, napravila je onu „fuj facu“ te je posegla sa britvicom i nanijela malo vode kao i pjene na to područje da bi me mogla depilirati. Sva sreća pa nije morala intimno područje kao ni noge jer sam o tome vodio brigu kod kuće. Dok sam se brisao, Ona je u međuvremenu otišla iz kupaonice do ormara i donijela je par komada odjeće te mi je rekla da isprobam mada nije znala hoće li mi odgovarati jer smo bili različite tjelesne građe mada sam bio krhke građe. Sjeo sam i izvadio iz putne torbe samostojeće čarape koje sam kupio i senzualno sam ih navukao na svoje noge dok me ona promatrala u tišini držeći zavodljivo cigaretu u ustima koju je upravo pripalila. Zatim sam se ustao i uzeo jednu od njezinih prekrasnih kućnih kaputa te sam ju stavio na sebi. Okrenuo sam se ogledalu i divio se sebi. Sebi kao ženi. Nisam u sebi mogao prepoznati muškarca. Bio sam zadovoljan svojom transformacijom, a još više Njoj koja mi je omogućila da probudim ovaj san u Njezinom prisustvu. Ona je potom rekla da napunim jaccuzzi i skinem se do kraja jer ona mora ići nešto reći teti u kuhinji, no da će mi se pridružiti. Na to samo kimnem glavom mada sam bio u neugodnoj situaciji jer još nikada nisam bio gol pred Ženom. Napunio sam jaccuzzi i ispustio malo količine morske soli i nakon toga je voda postala vrlo brzo pjenasta. Ni ne pričekavši Nju, skinuo sam se i ušao u jaccuzzi te sam uživao u toploj vodi koja mi je grlila tijelo. Spustio sam glavu i zažmirio svojim našminkanim očima. Oh, kako sam uživao u tom trenutku, mislio sam, mogao bih zauvijek biti u ovakvom položaju. Nedugo nakon toga osjetim sve jači i jači miris lazanja. Otvorim oči i iznenadim se kada Ona ulazi sa tetom sa kolicom gdje je bila servirana hrana kao i vino. Još mi je bilo više neugodno zbog njezine tete i jer me vidjela u 'transformaciji'. Osjetivši moje nastale skrivene osjećaje, Njezina teta mi se blago nasmiješila i rekla da ništa ne brinem te da je ona jako vrlo dobro upoznata sa situacijom svoje najdraže nećakinje. Ona se naglas nasmijala i glasno cmoknula svoju tetu u obraz te joj se zahvalila. Pružila mi je tanjur sa zamamnim lazanjem što sam vrlo rado prihvatio. Nedugo potom se ona skinula (unaprijed sam okretao očima kao da uopće ne gledam u nju dok se skidala i ulazila u jaccuzzi) te smo potom zajedno počeli jesti i pričati o raznim temama. Ustvrdili smo da imamo mnogo zajedničkih tema što nam je bilo jako drago. U njezinom društvu mi je bilo jako lijepo jer je ona znala razgovarati o bilo kojoj temi na civiliziranoj razini. Usput sam primijetio kako je često koristila engleski jezik i pomalo ga miješala sa hrvatskim jezikom što mi je dodatno bilo simpatično kod nje. Pili smo crno vino dok smo se upuštali dublje i dublje u razgovor i dok nam se koža nije omlohavila od dugotrajnog brčkanja u jaccuzziju. Sanela, voljela bih da se ustanemo i legnemo na krevet malo zajedno, što kažeš na to? – upitala me Ona. I ja bih to voljela, da osjetim tvoju blizinu uza sebe, da me maziš i paziš – onako kako CD curica zaslužuje – opušteno joj odgovorih uz osmijeh. Ustali smo se istovremeno i obrisali se te smo se obukli u kućne haljine i uputili se prema krevetu. Dan je bio prekrasan i u punom sjaju, bilo je nešto poslije 14h. Legli smo na krevet, Ona na trbuh s podignutim vitkim nogama u zraku, a ja na leđima. Gledali smo se u tišini neko vrijeme da bi me potom rukom pomazila po obrazu i još jednom ponovila kako sam divna osoba i da joj je bilo jako drago družiti se sa mnom. Uzvratio sam joj iskrenim prijateljskim poljupcem u obraz te sam joj se zahvalio na komplimentu. Još smo se neko vrijeme gledali da bismo postali nesvjesni toga kako smo oboje lagano utonuli u popodnevni san. Međutim, ja sam se pravio da neko vrijeme spavam te sam potom otvorio oči i ugledao sam ju. Spavala je, a kosa joj je bila prebačena na suprotnoj strani od njezinog lica. Izgledala je poput anđela u svojoj pripijenoj prozirnoj kućnoj haljini koja je dosezala do koljena. Bila je prelijepa. Neko vrijeme sam ju promatrao i požalio sam. Da! Požalio sam zbog toga što sam bijedni muškarac koji ima bespotrebni kurac među nogama. Poželio sam da sam Žena i lezbijka. Da sam samo njezina lutka. Koja će ju znati voljeti i maziti. Kao najbolja prijateljica. Oh, zašto se tako život okrutno poigrao sa mnom i osudio me na nošenje kurca? – pomislih. Nečujno sam se pridigao sa kreveta u želji da istražim malo njezinu sobu. Približio sam se ogledalima te sam se divio svojoj transformaciji. Nisam mogao vjerovati da sam toliko lijepo ispao. Senzualnim pokretima sam prolazio prstima po ogledalu i oblizivao sam se kao da zavodim muškarca. Shvatio sam da se ogledalo malo pomaknulo što me iznenadilo da bih potom shvatio kako je to zapravo ormar, točnije, mala prostorija zvana garderoba gdje je bilo enormno mnogo odjeće kao i obuće (većinom štikli). U jednom kutu se sjajila pozamašna količina odjeće. Opipao sam ih i vrlo ugodan osjećaj me prožeo tijelom. Bila je to odjeća čiste kože. A pored te odjeće se nalazio kožni bič crne boje. Osjetio sam strašnu želju da se odjenem u tu odjeću i da me neopisiva hladnoća obuzme. Da budem sexy kujica, da pokleknem na koljenima i pušim divovske kurčine sa svih strana. Da se sperma izlijeva niz te odjeće i da ih kupim prstima te prinesem ustima. Ispustio sam duboke uzdahe dok sam žmirio i uživao u maštarijama. Nisam ni slutio kako mi se iza leđa našla Ona. Koja me, ne previše iznenađena, gledala i imala onaj zluradi osmijeh. Sada ću ti ja nešto pokazati – reče ona. U meni se pomalo uvukao strah jer sam pomislio da joj nije bilo po volji što sam previše 'njuškao' po njezinoj garderobi. Povela me rukom do podruma što me iznenadilo. Odjednom sam osjetio neopisivu neugodno hladnoću koja mi je obavijala tijelom i imao sam osjećaj kao da udišem veoma težak zrak. Kao da se nešto loše skriva u podrumu. Ono što mi je pokazala me doista iznenadilo, ali i nije previše. Ta prostorija je predstavljala Njezinu oazu, Njezino utočište gdje je mogla uživati u dozi iskazivanja svoje superiornosti nad muškim stvorovima. Nasred prostorije su bile sado mazo igračke koje je Ona upotrebljavala nad tim beskorisnim stvorovima. Na kraju prostorije se nalazio maleni kavez u kojem se jedva moglo stati. Jedva čujnim koracima obilazim cijelu prostoriju i prstima opipavam sado mazo igračke sve dok nisam naletio na strap on koji je stajao među ostalim igračkama. Osjetio sam toliku uzbuđenost i uzeo sam ga u ruke te sam vršcima prstiju milovao nabrekli glavić strap on-a. Ona me u to vrijeme gledala naslanjajući se na zid i sa zanimanjem me promatrala kako moja želja sa kurčinom sve više i više raste. Zažmirio sam očima i vrškom jezika sam dotaknuo hladni glavić dilda te sam ga lagano lupkao o svoj jezik. Onako kako volim i poludim od toga. Neko vrijeme sam se mazio glavićem po usnama zamišljajući da je to možda pravi kurac jednih od njezinih stvorova koji su bili prisiljeni nuditi mi svoj kurac kako bi stekli Njezino poštovanje. Ah, moja mašta. Ne smijem toliko poludjeti, to mi padne na pamet dok sam se prizvao prisebnom stanju. Okrenuo sam se i ugledao ju te sam se nasmijao i ispričavao se zbog toga što me ponijela takva želja. Ona je na to razvukla osmijeh čime su se prikazali njezini biserni zubi i naglas se nasmijala te mi je odgovorila da je uživala u mojoj maloj predstavi. Da se u meni skriva neslućena seksualna energija. Potvrdno kimnem glavom te smo se vratili gore. Mrak je počeo laganim koracima gušiti i ono malo svjetlosti od sunca. Dok smo se uspinjali natrag, putem mi je pokazivala prekrasne slike na zidovima te mi je pričala o njima. Kako se osjećala dok ih je kupila ili naslikala. Nisam mogao vjerovati da je ona naslikala neke slike za koje bih ja osobno tvrdio da su kao kupljene iz galerije. A i bilo je prekrasnih motiva na stolićima koje je ona rado donosila iz inozemstva dok je putovala, bilo privatno ili poslovno. Do mojih nosnica je dopirao snažan i slatkast miris što je ona osjetila pogledavši me te me uzela za ruku i povela do jedne prostorije gdje je taj miris bio sve jači i jači. Potom smo ušli u kuhinju koja je bila prostrana i prekrasnih motiva te smo vidjeli Njezinu tetu koja je pravila palačinke. Samo sam i vas čekala, sjednite i poslužite se čajem dok ne zgotovim palačinke za moju najdražu nećakinju kao i gošću – ozbiljno se nasmiješi ona. Nasmiješili smo joj se i zahvalili te smo sjeli u blagovaonici. Poslužio sam se ledenim čajem i krajičkom oči sam Ju promatrao. Bila mi je nevjerojatno lijepa dok je odsutno gledala kroz prozor i glasno pijuckala ledeni čaj. Toliko je prelijepo mirisala da sam mogao zagarantirati kako je to njezin prirodan miris. Kosa i tijelo su joj mirisali na cvijeće. Pogled mi je skliznuo na prozirnu spavaćicu gdje su se nazirale njezine bujne grudi sa nabreklim bradavicama. Divio sam joj se. Njoj i njezinim grudima. Kako ostaješ par dana kod mene, idemo sutra na moj posao da vidiš gdje radim, a i da mi se najdraža Sanela ne dosađuje sama ovdje, može? – prekine svoje promatranje u jesenski pejsaž koji se protezao izvan Njezine kuće. Na poslu? Zar ću smjeti? – zdvojno upitah. Naravno da ćeš smjeti i bit će mi drago da vidiš gdje radim. Gdje uživam pomagati drugim ljudima. Znaš da jako volim pomagati djeci i da sam za njih najviše vezana te su mi osjećaji u raspadu što se tiče toga. Jer su tako malena bića, a toliko bolesti u njima – zabrinuto mi je pričala o svojem zadovoljstvu na poslu. Onda nema nikakvih problema, rado ću ti praviti društvo – nasmiješih joj se. Ubrzo nam je teta donijela palačinke pa smo nas dvoje uživali jedući ih i pričajući o mnogim neiscrpnim temama povremeno gledajući u film koji se odvijao na TV-u. Na kraju dana smo otišli zajedno u krevet na spavanje. Nisam mogao spavati od uzbuđenja. Opet me dijelila njezina blizina i nešto se uznemirilo u meni. Nisam si mogao objasniti takve osjećaje i zašto si to dopuštam? Kao da me nešto magnetski privlačilo ka njoj. Okrenuo sam se i postavio lakat na uzglavlje jastuka te sam ju promatrao. Bila je i prekrasna bez upravo skinute šminke. Osjetio sam strašnu želju da ju poljubim te sam se lagano nagnuo i skoro neprimjetno ju poljubio u obraz. Da zna kako ju njezina Sanela jako voli i cijeni. Nije reagirala ili odavala da zna kako sam ju poljubio te sam se okrenuo i nedugo nakon toga zaspao. Dok sam se jutros promeškoljio i izvijajući se rastežući svoje tijelo od ispavanosti, osjetio sam da nešto slatkasto klizi mojim usnama. Otvorih oči i ukopam se. Ona se postavila iznad mene glavom kao da me promatra, kao da sam beba koja sigurno spava u njezinoj blizini. Postavila se na lakat i šaku si prislonila na sljepoočnici. Nije reagirala na moje buđenje, samo je promatrala u moje usne i razmazivanjem čokoladice njima. Svidjela mi se ta igrica te sam lagano otvorio oči i jezikom kružnim pokretima topio čokoladu i upijao slatkoću s usana ravno u grlo. Takvo mi je jutro bilo slatko – od čokolade do međusobnog ljubljenja u obraz. Digli smo se i zajedno krenuli na prijateljsko tuširanje. Bio sam iznenađen sobom jer sam do jučer bio jako ukočen i pod dojmom da bih se danas veoma osjećao opušteno što mogu zahvaljivati upravo Njoj. Potom smo se počeli spremati i promatrao sam ju dok je nanosila svoju šminku. Upijao sam njezine kretnje jer sam i ja to htio raditi kada se budem vratio kući. Da se ponosi mnome kada joj se opet pojavim na cam-u. Da me opet pozove k sebi i omogući mi par dana luksuza i ugode. Te moje misli su bile prekinute znakom kako je vrijeme da krenemo. Izašli smo i sjeli smo u njezin luksuzan automobil te smo se probili kroz gradsku vrevu do bolnice u kojoj je ona radila. Stigavši do njezinog internog odjela, primijetio sam da su se mnogi ljudi okretali za nama, no ne zbog mene. Već zbog Nje. Naravno, to me nije trebalo čuditi jer je kao Žena bila senzualna i egzotičnog izgleda. Uvela me u prostoriju koja je nalikovala svakoj običnoj sobi, ali bilo je male promjene. Bila je skoro pa namještena kao njezina soba. Svoj radni kutak je pretvorila u kutak koji joj je omogućavao da se osjeća bolje i kao kod kuće. Imala je vizitu i povela me sa sobom te smo zajedno otišli do dječjeg odjela (usput mi je pokazivala cijelu bolnicu) gdje su bila djeca okupirana igricom. Raznježio sam se nad tom slikom te sam im se približio i nastojao im olakšati ove dane ispunjene suzama i bolovima zbog bolesti i roditelja koje nisu mogli vidjeti. Nisam primijetio da je dosta vremena prošlo te sam se ustao, pozdravio svu tu razdraganu djecu te sam otišao do Njezine ordinacije na internom odjelu. U njoj sam pričekao da Ona pozavrši svoje obaveze. Stalno me pitala da li mi je dosadno i da li mi nešto treba što mi je imponiralo i bilo drago od nje jer je vodila brigu o svojoj curici. Nasmiješio sam joj se i rekao da mi ništa ne treba od nje osim da bude tako draga i divna osoba. Njezin zvonkasti osmijeh se potom prolomio prostorijom zbog upravo mojih izrečenih riječi. Na kraju radnog vremena smo se uputili u grad te mi je pokazala mjesta gdje ona voli kupovati odjeću, pogotovo SM odjeću koje je stvarno premalo u Zagrebu. Također mi je pokazala mjesta gdje voli izaći u šetnju ili na kavice sa kolegicama ili prijateljicama. Ručali smo u jednom malenom restorančiću i uživali smo u mnogim zajedničkim temama. Nijednom joj se nisam prestajao diviti koliko je bila pristojna i naučena na bonton. Tako se divno spuštala u namjeri da sjedne na stolici, u namjeri da pripali cigaretu, način na koji je zavodnički prekrižila noge, stil hodanja, znalačko micanje očima… Sve joj je prekrasno stajalo na njoj. Dok se poslijepodnevno doba približavalo svom kraju, vratili smo se u njezinu kuću na odmor i opet sam se transformirao u djevojčicu. Ovaj put me obukla u crne hulakopke i kožnu crvenu minicu, dok mi je gornji dio bio prekriven prozirnom crnom majicom sa umjetnim grudnjakom. Navukli smo periku i nanovo me našminkali. Osjetio sam opetovano uzbuđenje i u šali sam joj rekao da mi treba za sljedeći put dovesti nekog crnca sa 'dobrom opremom' u goste da se malo nasladi u CD curici. Pogledala me i rekla da nema nikakvih problema uz diskretni namig. Potom smo zajedno išli u radnu sobu i na kompjutoru mi je pokazala svoju knjigu koju piše. Pročitao sam nekoliko odlomaka knjige i iznenadio se koliko je prekrasnih riječi pretočila u njoj u želji da približi napisano ka stvarnom svijetu. Daljnjih par dana koje sam proveo kod nje su mi bili kao iz sna. Toliko smo stvari činili zajedno i bilo mi je jako žao kada sam shvatio kako se moram vratiti kući. No bilo mi je jako drago provesti par dana sa neponovljivom i prekrasnom Ženom koja je uspjela izvući iz mene kvalitete koje ni sam nisam prije znao prepoznati. Uspjela me pretvoriti u čvrstu osobu koja će braniti svoje stavove. Dok me automobilom ispraćala na autobusni kolodvor, zagrlila me čvrsto i šapnula u uho: Ovo nemoj nikada zaboraviti: Budi ono što jesi! Pogledam ju i nježno ju poljubim u obraz. Okrenem se i uspinjem stepenicama u autobus te sjednem na svoje mjesto. A ona me gledala, a ruke su joj bile zavučene u džepove njezine jakne. Obrazi su joj se zacrvenili od hladnoće dok joj se kosa lagano mrsila po zraku od vjetra. Poput pravog anđela. Autobus je počeo krenuti, mahnuo sam joj i rukom poslao poljubac. Nasmiješila mi se, okrenula se i produžila do automobila bez da se ijedanput okrenula. Jer Žena kao što je ona nema namjeru okrenuti se muškarcu. Tijekom putovanja me dočekala SMS poruka od Nje: „Nikada nisam upoznala takvu osobu kao što si ti, osobu koja mi je dosada jedino vjerovala i u kojoj sam mnoge sličnosti našla. Hvala ti na tome. Voli te I.“ |
| | |
| | #190 (permalink) | |||||||
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,586
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Priche od Dominica rep+ za super opise i trud koji si ulozio u ovu pricu ... ![]() Ej Sanela , kakvi opisi, bas ti se prikazu slikovito pred ocima sva ta zbivanja ...Zanimljivo mi je to procitati iako me takve stvari niti malo ne privlace, ali sto je istina opisi su za 10 ... Citat:
Moram priznati da je i mene bilo malo strah u pocetku komunicirati s njom, no kroz nekoliko postova i pp ,,, jednostavno vidis to neko razumijevanje koje izvire iz nje opcenito u zivotu o kojoj god temi bilo rijec (mi smo preko pp o nekim lijevim stvarima pricali sto nije imalo veze s njenom temom ) ...Ona itekako dobro shvaca i razumije "normalne" stvari u zivotu ... Zato ste mi oboje dragi prijatelji sto volite razlicitosti ... Citat:
![]() Citat:
![]() Bas simpaticno ... Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Lijepo je pomagati djeci i divim se svakome tko radi sa bolesnom djecom i koji im posvecuju paznju, jer iskreno meni ne bi bilo lako s njima raditi, ne bih jednostavno to mogao podnijeti ,,, mozda malo i pretjerujem s tolikom emotivnoscu prema djeci, ali takav sam i ne mogu si pomoci ... Simpatican zavrsetak price ... Pozdravi I. i posalji joj jednu pusu od mene ... ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... | |||||||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.