| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Priche od Dominica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dominic ista stvar i kod mene, samo shto nije bilo prijetnji, barem zasada. ali javilo mi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Priche od Dominica Citat:
Mene tko je pitao, rekla sam istinu, neki su me izopčili iz društva, pa čak i na poslu, neki me izbjegavaju.I mene to nije briga..Ja sam ono što jesam i ne glumim drugo niti namjeravam.. Važni su prijatelji i ljudi, koje volimo i nas vole, a ostali nek prođu i ostave nas na miru.. Žalosno je da se ljude procijenjuje na temelju sexualne orijentcije, rodnog identiteta, sexualnih sklonosti, a ne po onome što nosi u sebi i kakve su osobe kao ljudi, prijatelji | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Purger | Re: Priche od Dominica Citat:
Nemaju blagonaklono mišljenje ? Ma je li ? Kako to? Zar su ti i roditelji primitivni i glupi kad ne shvaćaju ? Ako ti roditelji nisu blagonakloni kako onda nemaš srama tražiti od nas da budemo blagonakloni ? E,Dominiče.... ![]() Ako se dobro sjećam spominjao si nekakvu dvoličnost,zar ne ? Sam sebe si pokopao sada.... Zapleo se u vlastitoj mreži.... Mislim da ti je bolje da se držiš onoga zbog čega si i otvorio ovu temu jer ćeš bilo kakvom drugom raspravom potonut još dublje nego kaj jesi... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Priche od Dominica Citat:
Ja nisam shvatila da on traži ičiju blagonaklonost, nego samo da se ne vrijeđa i ne omalovažava, već da se tema ne otvara, ako nekome je to odvratno. I nije napisao da su oni koji ne vole gay primitivni..već ukazuje na homofobiju i nepravedne komentare na račun gay osoba | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 499
![]() | Re: Priche od Dominica Citat:
![]() oprosti, ali nigdje nisam spomenuo da ochekujem da budete blagonakloni, NIGDJE. Zar ne? Ovdje sam sa ciljem da komentiram onako kako ja hochu bez da se trudim uvjeravati vas u neshto shto nema ionako smisla jer chete uvijek biti po svome. uvijek chu poshtovati vashe mishljenje. ako che ovdje biti neka tema o tome kako se volimo ljubiti sa partnerom, ja chu upotrebljavati izraz dechko i opisivati kako se JA volim ljubiti i to che biti samo zbog teme, a vi chete svakako to shvatiti kao neshto odvratno i opet me napadati bez razloga. toliko o tome. i odgovori na to shto te pitala A? da li su ti dvije zhene lezbe drazhe i da li ti je uzbudljivo vidjeti ih u akciji? ne lazhi ako odgovorish suprotno jer nekako en vjerujem da te to ne pali. e to je onda dvolichnost! ![]() | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
Aha...znači i neznalice smo još...vidim da si nas počeo častit "komplimentima"... Kako ne očekuješ da budemo blagonakloni ? Zakaj si se čudio kad te se počelo napadat ? Btw. kad bi toliko energije i koncentracije koliko trošiš na uvjeravanje ljudi da je gej ok posvetio čitanju tuđih postova,onda bi vidio da sam joj odgovorio na pitanje... ![]() A sad budi dobar i sjedni ![]() Zašto ne poslušaš moj savjet ? Stvarno toneš sve dublje i dublje....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 499
![]() | Re: Priche od Dominica Citat:
i ne chudim se napadima, samo me chudi da na ovom forumu ima toliko homofobije. (bez obzira koliko god pisao o svojim iskustvima) sada chu te zamoliti da izadjesh iz moje teme. ![]() Zadnji Uredio Dominic : 13-07-08 u 22:08. | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Priche od Dominica Citat:
Meni su lezbetine jednako gadne kao i pederi, da se razumijemo, ali osobno nemam protiv nikoga ništa dokle god svoje stvari drže unutar svoja 4 zida. Ne tražim ništa više. Užasno mi je debilno vidjeti i kada se dečko i cura na javnom mjestu žvaljakaju i natežu jer za sve postoji mjesto i vrijeme. Niti ja ne odem van pa gol hodam po bircu jer nekad tako znam doma hodati. I Dominic, poruka za tebe - budi homoseksualac, ali nemoj biti pederčina! | |
| | |
| | #59 (permalink) | ||
![]() Citat:
Jednostavno nemoj otvarati ovu temu i riješen problem.Ja ne otvaram baš ništa ovdje što me ne zanima i nije po mome ukusu. Dečko ne tone, nek se bora za jednakost na ovome forumu.Ako ti i drugi mogu pisati što želite, zašto on ne može, a da pri tome netko to ne nazove gadosti, bolesnim i ne znam čime još | ||
| | |
| | #60 (permalink) | ||
![]() Zato ću ti ponovit još jednom... Ja kao SM ovog foruma a i svi ostali crveni ili plavi su dužni pogledat svaku temu i vidjet jel ima kršenja pravila foruma ma koliko ona gadna i nezanimljiva bila.... ![]() A joj... ![]() Da li da te žalim ![]() Citat:
napisal...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 13-07-08 u 22:12. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.

napisal...