Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Priche od Dominica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dominic ista stvar i kod mene, samo shto nije bilo prijetnji, barem zasada. ali javilo mi se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-07-08, 21:49   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Re: Priche od Dominica

Citat:
Pravi autor: Dominic Pogledaj Poruke
ista stvar i kod mene, samo shto nije bilo prijetnji, barem zasada. ali javilo mi se dosta njih koji su mi se povjerili i to cijenim. i ono shto mi je povjereno - nikada neche izachi iz mojih privatnih poruka ili metaforichki gledano - iz mojih ushiju.
razumijem ih da se tako ponashaju, no za sebe ne vidim tu potrebu. jer ovdje uzhivam status anonimnosti i to je ono najbolje kao i mochi iskreno komentirati. uzhivo, sahasa, mi je josh tezhe jer stalno moram izmishljati. ovdje to ne moram, ovdje sam potpuno SVOJ. ako vas to smeta, dodajte me na IGNOR listi ako postoji, ali nemam namjeru umanjiti svoj pristup.
mozhda i tako uchinim u reali, ali to chemo kada se drushtvo malo popravi, nadam se.
a sahasa, da odgovorim na tvoje preostale citate koje nisam citirao.
ne tlachim svoje roditelje jer nemaju blagonaklono mishljenje i to je ok. ali je to neshto drugachije, ne mogu ja svojim roditeljima govoriti kako volim provoditi vrijeme s drugima i sl. ne mogu svojoj sestri rechi istinu kada me pita kako volim jebati u sexu. jer znam da che to drugachije shvatiti i gledati me s gadjenjem.
a imam prijatelje ili prijateljice koji su pomno izabrani i koji su zasluzhili moje povjerenje te im povjeravam sve bez ikakvih problema.
To je isto kao da neki hetero povjerava roditeljima svoja iskustva..
Mene tko je pitao, rekla sam istinu, neki su me izopčili iz društva, pa čak i na poslu, neki me izbjegavaju.I mene to nije briga..Ja sam ono što jesam i ne glumim drugo niti namjeravam..

Važni su prijatelji i ljudi, koje volimo i nas vole, a ostali nek prođu i ostave nas na miru..

Žalosno je da se ljude procijenjuje na temelju sexualne orijentcije, rodnog identiteta, sexualnih sklonosti, a ne po onome što nosi u sebi i kakve su osobe kao ljudi, prijatelji
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 21:50   #52 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,930
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
a sahasa, da odgovorim na tvoje preostale citate koje nisam citirao.
ne tlachim svoje roditelje jer nemaju blagonaklono mishljenje i to je ok. ali je to neshto drugachije, ne mogu ja svojim roditeljima govoriti kako volim provoditi vrijeme i sl.

Nemaju blagonaklono mišljenje ?
Ma je li ?
Kako to?

Zar su ti i roditelji primitivni i glupi kad ne shvaćaju ?

Ako ti roditelji nisu blagonakloni kako onda nemaš srama tražiti od nas da budemo blagonakloni ?

E,Dominiče....

Ako se dobro sjećam spominjao si nekakvu dvoličnost,zar ne ?
Sam sebe si pokopao sada....
Zapleo se u vlastitoj mreži....

Mislim da ti je bolje da se držiš onoga zbog čega si i otvorio ovu temu jer ćeš bilo kakvom drugom raspravom potonut još dublje nego kaj jesi...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 21:56   #53 (permalink)
Banned

Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ma je li ?
Kako to?

Ako ti roditelji nisu blagonakloni kako onda nemaš srama tražiti od nas da budemo blagonakloni ?

E,Dominiče....

Mislim da ti je bolje da se držiš onoga zbog čega si i otvorio ovu temu jer ćeš bilo kakvom drugom raspravom potonut još dublje nego kaj jesi...
Ma joj joj, izvučeno pogrešno iz konteksta..Dečko je htio reći, da ipak pred roditeljima neke stvari nemožeš pričati.Pa niti ti (valjda) ne pričaš kako jebeš Ženu,kako ti pusi i sl.To je htio reći.
Ja nisam shvatila da on traži ičiju blagonaklonost, nego samo da se ne vrijeđa i ne omalovažava, već da se tema ne otvara, ako nekome je to odvratno.
I nije napisao da su oni koji ne vole gay primitivni..već ukazuje na homofobiju i nepravedne komentare na račun gay osoba
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 21:57   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-07-08
Godina: 21
Poruka: 499
Dominic je zabranio reputaciju

Citat:
Ma je li ?
Kako to?

E,Dominiče....

Oni su puni neznanja kao i vi koji na to ne gledate blagonaklono.
oprosti, ali nigdje nisam spomenuo da ochekujem da budete blagonakloni, NIGDJE. Zar ne? Ovdje sam sa ciljem da komentiram onako kako ja hochu bez da se trudim uvjeravati vas u neshto shto nema ionako smisla jer chete uvijek biti po svome. uvijek chu poshtovati vashe mishljenje.
ako che ovdje biti neka tema o tome kako se volimo ljubiti sa partnerom, ja chu upotrebljavati izraz dechko i opisivati kako se JA volim ljubiti i to che biti samo zbog teme, a vi chete svakako to shvatiti kao neshto odvratno i opet me napadati bez razloga.
toliko o tome.
i odgovori na to shto te pitala A? da li su ti dvije zhene lezbe drazhe i da li ti je uzbudljivo vidjeti ih u akciji? ne lazhi ako odgovorish suprotno jer nekako en vjerujem da te to ne pali. e to je onda dvolichnost!
Dominic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 22:03   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,037
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Žalosno je da se ljude procijenjuje na temelju sexualne orijentcije, rodnog identiteta, sexualnih sklonosti, a ne po onome što nosi u sebi i kakve su osobe kao ljudi, prijatelji
Ne zaboravi dodati nacionalnost, vjeroispovjest, političku opredjeljenost i rasu.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 22:03   #56 (permalink)
Purger

sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima

Citat:
Oni su puni neznanja kao i vi koji na to ne gledate blagonaklono.
oprosti, ali nigdje nisam spomenuo da ochekujem da budete blagonakloni, NIGDJE. Zar ne? Ovdje sam sa ciljem da komentiram onako kako ja hochu bez da se trudim uvjeravati vas u neshto shto nema ionako smisla jer chete uvijek biti po svome. uvijek chu poshtovati vashe mishljenje.
ako che ovdje biti neka tema o tome kako se volimo ljubiti sa partnerom, ja chu upotrebljavati izraz dechko i opisivati kako se JA volim ljubiti i to che biti samo zbog teme, a vi chete svakako to shvatiti kao neshto odvratno i opet me napadati bez razloga.
toliko o tome.
i odgovori na to shto te pitala A? da li su ti dvije zhene lezbe drazhe i da li ti je uzbudljivo vidjeti ih u akciji? ne lazhi ako odgovorish suprotno jer nekako en vjerujem da te to ne pali. e to je onda dvolichnost!

Aha...znači i neznalice smo još...vidim da si nas počeo častit "komplimentima"...

Kako ne očekuješ da budemo blagonakloni ?
Zakaj si se čudio kad te se počelo napadat ?

Btw. kad bi toliko energije i koncentracije koliko trošiš na uvjeravanje ljudi da je gej ok posvetio čitanju tuđih postova,onda bi vidio da sam joj odgovorio na pitanje...

A sad budi dobar i sjedni

Zašto ne poslušaš moj savjet ?
Stvarno toneš sve dublje i dublje....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 22:05   #57 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-07-08
Godina: 21
Poruka: 499
Dominic je zabranio reputaciju

Citat:
Aha...znači i neznalice smo još...

Btw. kad bi toliko energije i koncentracije koliko trošiš na uvjeravanje ljudi da je gej ok posvetio čitanju tuđih postova,onda bi vidio da sam joj odgovorio na pitanje...

neznanje - nedovoljna informiranost.
i ne chudim se napadima, samo me chudi da na ovom forumu ima toliko homofobije. (bez obzira koliko god pisao o svojim iskustvima)
sada chu te zamoliti da izadjesh iz moje teme.

Zadnji Uredio Dominic : 13-07-08 u 22:08.
Dominic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 22:08   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,037
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
da li su ti dvije zhene lezbe drazhe i da li ti je uzbudljivo vidjeti ih u akciji? ne lazhi ako odgovorish suprotno jer nekako en vjerujem da te to ne pali. e to je onda dvolichnost!
Naravno! ALI i to veliki ALI - kao šta sma napisao u nekom drugom postu, kada se pitalo samo za lezbijke - volimo lezbice, ali ne i lezbetine! Pitanje estetika, jebi ga.

Meni su lezbetine jednako gadne kao i pederi, da se razumijemo, ali osobno nemam protiv nikoga ništa dokle god svoje stvari drže unutar svoja 4 zida. Ne tražim ništa više.

Užasno mi je debilno vidjeti i kada se dečko i cura na javnom mjestu žvaljakaju i natežu jer za sve postoji mjesto i vrijeme. Niti ja ne odem van pa gol hodam po bircu jer nekad tako znam doma hodati.

I Dominic, poruka za tebe - budi homoseksualac, ali nemoj biti pederčina!
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 22:09   #59 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Ne zaboravi dodati nacionalnost, vjeroispovjest, političku opredjeljenost i rasu.
Pa i to ako treba, why not?

Citat:
Aha...znači i neznalice smo još...vidim da si nas počeo častit "komplimentima"...

Jednostavno nemoj otvarati ovu temu i riješen problem.Ja ne otvaram baš ništa ovdje što me ne zanima i nije po mome ukusu.

Dečko ne tone, nek se bora za jednakost na ovome forumu.Ako ti i drugi mogu pisati što želite, zašto on ne može, a da pri tome netko to ne nazove gadosti, bolesnim i ne znam čime još
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-08, 22:09   #60 (permalink)
Purger

Citat:
neznanje - nedovoljna informiranost.
i ne chudim se napadima, samo me chudi da na ovom forumu ima toliko homofobije. (bez obzira koliko god pisao o svojim iskustvima)
sada chu te zamoliti da izadjesh iz moje teme.
I opet pokazuješ da ne čitaš što drugi pišu...
Zato ću ti ponovit još jednom...

Ja kao SM ovog foruma a i svi ostali crveni ili plavi su dužni pogledat svaku temu i vidjet jel ima kršenja pravila foruma ma koliko ona gadna i nezanimljiva bila....

A joj...
Da li da te žalim

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke

Jednostavno nemoj otvarati ovu temu i riješen problem.Ja ne otvaram baš ništa ovdje što me ne zanima i nije po mome ukusu.

Dečko ne tone, nek se bora za jednakost na ovome forumu.Ako ti i drugi mogu pisati što želite, zašto on ne može, a da pri tome netko to ne nazove gadosti, bolesnim i ne znam čime još
Nemoguće....pročitaj kaj sam Dompiću napisal...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 13-07-08 u 22:12.
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114