| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Shitak Tv (video) u Društvo forumu; Evo prije je bilo u humor ali kad se vec otvorila ova sekcija prišaltat cu vamo.To smo snimali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-07 Lokacija: Malo misto-SPLIT Godina: 20
Poruka: 63
![]() | Shitak Tv (video) Evo prije je bilo u humor ali kad se vec otvorila ova sekcija prišaltat cu vamo.To smo snimali ja i ekipa prema uzoru na gitak zato vas molimo da se u vasim komentarima ne osvrcete na GitakTV iako su nam oni naravno bili uzor za ideju i sve to (sta se moze lako primjetit iz naseg imena). Ne pokusavamo biti bolji od njih niti mislimo da to trenutno mozemo (sa idejama a pogotovo tehnikom i glumcima koje imamo - iako svaka cast nasim "glumcima"!). Slobodno komentirajte
__________________ Ej sviđas se ovoj mojoj priji,ali stvarno neznam zašto... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: Shitak Tv (video) Citat:
![]()
__________________ Ej sviđas se ovoj mojoj priji,ali stvarno neznam zašto... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,040
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shitak Tv (video) moram priznat da ste ovo odlično snimili i odglumili, malo su vam ipak neke baze isforsirane i djeluje kao da ste u 10 minuta smislili svaki skeč, a za to ipak treba malo duže analize i međusobnih sugestija (brainstorming metoda )Ali sve ukupno skečevi su vam OK koliko se sjećam onih Gitakovih vaši nisu ništa lošiji od njih. Posebne pohvale za onu udrit sovu stvarno me dobro nasmijala ![]()
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() | Re: Shitak Tv (video) Citat:
![]()
__________________ Ej sviđas se ovoj mojoj priji,ali stvarno neznam zašto... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shitak Tv (video) Svaka čast na filmovima, pljačku sam pogledao više puta, ovaj pljačkas bez kape/kupac juga/serviser ivica izgleda nekako poznato, jeli on možda ide u grafičku školu na splitu 3?Filmovi su za zavarit, trebate svakako nastavit ![]() Zadnji Uredio ice : 10-04-07 u 21:53. |
| | |
![]() |
| Tagovi: shitak, video |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:35.

pametni znaju

svaka čast
)