| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Shitak Tv (video) u Društvo forumu; Fala najlipsa za komentare... Uskoro novi klipovi zato posjetite youtube channel opet ubrzo ili nasu webstranicu Shitak TV Je, on ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-07 Lokacija: Malo misto-SPLIT Godina: 20
Poruka: 63
![]() | Re: Shitak Tv (video) Fala najlipsa za komentare... Uskoro novi klipovi zato posjetite youtube channel opet ubrzo ili nasu webstranicu Shitak TV Je, on je iz grafičke ![]()
__________________ Ej sviđas se ovoj mojoj priji,ali stvarno neznam zašto... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,453
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shitak Tv (video) Citat:
pošto ste amateri onda je ovaj vaš rad čista petica, ako krenete što profesionalno objavi ovdje ako ste volji poslušati pokoji naputak ili savjet. Puno uspjeha i sriće u daljnjen radu i požurite s tin skečevima jer ovo šta se vrti na TV-u se nemože ravnat s vama ![]()
__________________ Život je pun reljefa | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,453
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shitak Tv (video) Odlično je, a moram priznat da vam se kvaliteta snimke i zvuk digla na još veću razinu. Doktor ( a ako me pamćenje na vara to si ti ) je savršeno odglumljen i baš je pravi crnohumorni lik. Mala primjedba ipak na ono samoubojstvo ribara koje je ipak neuvjerljivo, ali praktički jedina mrlja ovog klipa. OĆEMO JOŠ!!!!!
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 13-02-07 Lokacija: Malo misto-SPLIT Godina: 20
Poruka: 63
![]() | Re: Shitak Tv (video) Citat:
![]()
__________________ Ej sviđas se ovoj mojoj priji,ali stvarno neznam zašto... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: shitak, video |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.