| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Slike s Raba u Društvo forumu; Evo odlučila sam i ja staviti par slika u moj kutak! Ovo su slike s Raba,ima malo slikica mora ,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo odlučila sam i ja staviti par slika u moj kutak! Ovo su slike s Raba,ima malo slikica mora ,slikala sam hotel i još štošta! Ima i dvije moje(nemojte se smijat)jedna prije izlaska(ispale su mi crvene oči ,al dobro nema veze),i jedna na nekom tornju na koji sam se penjala nekim uskim,klimavim stepenicama,klecala su mi koljena moram priznati!A niš evo slikica pa pogledajte,neke su malo mutne al ne bute zamjerili! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,460
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike s Raba Joooj, onaj toranj je meni zaaakon. Pogotovo kad je ispred mene išla moja mala u kratkom šosiću ![]() Meni je na Rabu uvijek čist dobro
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 26-06-07 u 18:33. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Slike s Raba Odlične slike, bravo loni ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike s Raba aaa lol ja u tom hotelu bio prošle godine na maturalnoj večeri...dok ste bili su bili šugavi redari? i kaj ste se vi shetali po otoku..ah mi smo zauzeli one klupice ispred hotela.. super slikice... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-06-07 Lokacija: Split
Poruka: 51
![]() | Citat:
hrvatski transvestitzaboravio sam reći, imaš dobru majicu, onu s patentom Koristi edit!
__________________ by=eM Zadnji Uredio daidza : 26-06-07 u 23:13. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike s Raba Citat:
Šetali smo se po otoku,bili na plaži,kupali se! Naravno večinom smo bili u hotelu,u svakoj drugoj sobi u koju uđeš tulum tak da smo ko padobranci ulijetavali,ko i drugi nama!Bilo je ludo i to nikad ne ću zaboravit! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Slike s Raba Lijepe slike, zakon je na Rabu Idem i ja tamo često kod frenda na par dana po ljeti, lijepo je Inače, šta si ti baš u gradu Rabu ili u Banjolu, Barbatu ili di već?
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike s Raba Super slike!!! Rep+ čim budem mogla.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: eleonora, rab, slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:02.

,al dobro nema veze),i jedna na nekom tornju na koji sam se penjala nekim uskim,klimavim stepenicama,klecala su mi koljena moram priznati!A niš evo slikica pa pogledajte,neke su malo mutne al ne bute zamjerili! 
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

hrvatski transvestit