| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Slike sa kikijevog rođendana - ritz u Društvo forumu; nije to hrvatski jal. nego HRVATSKI JAZ. s jedne strane neki popiju i u roku pol sata popišaju 1100 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz nije to hrvatski jal. nego HRVATSKI JAZ. s jedne strane neki popiju i u roku pol sata popišaju 1100 kn, a s druge, neki za te pare rade cjeli mjesec.. + da ne bi bilo zabune, ne vredjam nikog osobno, nit me zanima ko sta stavlja u svoja usta,s kim se i gdje druzi, to je sloboda svakog, pojedinacno. samo zelim rec da JA nikad ne bi konzumirala nerealno skupe proizvode od kojih vecina sluzi samo za to da se na jeftin nacin dođe do nekog drustvenog statusa.
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #122 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 489
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Citat:
![]() | |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| Administrator | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Citat:
| |
| | |
| | #124 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Bogte, šta se napali čovjeka. Ako ima novaca da ih troši na takve stvari, njegova stvar, šta ste se svi vi raskokodakali o tome isuse bože, ko da nemate pametnijeg posla.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #126 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Citat:
2. Svako prema svojim mogucnostima i zeljama! Ne mora da znaci da time zeli da izgleda skuplje! 3. Jednom se zivi i, ako imas priliku, pocasti se ponekad, dobro je za psihu! ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #127 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Citat:
Samo komentiram bocu sampanjca i izjavu da su prethodni postovi izraz hrvatskog jala. Tebe ne poznam, pa nema smisla da te komentiram. Moj post vise govori o meni i mom stavu, nego o tebi, ili bilo kom drugom, mislila sam da je to jasno, tak da nema razloga da se shvaca kao napad, kao što je naveo mmrki. + white devil, znam ja kaj je dobro za moju psihu, bezbrige ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 13-04-08 u 20:47. | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz O svom stavu možeš raspravljati u nekoj drugoj temi onda jer ovo izgleda kao napad na kikija...... svatko ima svoje stavove i razmišljanja i treba ih poštovati, ali nisi u pravu...ovo je HRVATSKI JAL.....ja osobno nemamm potrerbu ni komentirati taj šampanjanac, niti sam ga primjetila....tvoji postovi izražavaju i ljubomoru i taj naš jal.......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #129 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz bas mi je zao sto me tako komentiras, a ne poznas me. ja nisam nista osobno rekla protiv kikija, sigurno je dobar decko... samo mi nije bila na mjestu izjava da su nuzno svi ljubomorni na materijalne stvari, jer nije tako. ne mislim da sam izrazila svoj stav na krivoj temi,vec sam se nadovezala na ono o cemu se pricalo, procitaj prethodni tekst pa ces vidjet. eto,mislim da sam rekla sto sam htjela rec, a nisam tip koji voli razglabanja i seciranja svake recenice, analiziranja i opravdanja i bla bla ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 14-04-08 u 10:59. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kikijev rodjendan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:07.