Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Moj Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moj Kutak Raspravljate o temi Slike sa kikijevog rođendana - ritz u Društvo forumu; nije to hrvatski jal. nego HRVATSKI JAZ. s jedne strane neki popiju i u roku pol sata popišaju 1100 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-04-08, 21:29   #121 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 729
olja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono nešto
Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz

nije to hrvatski jal. nego HRVATSKI JAZ. s jedne strane neki popiju i u roku pol sata popišaju 1100 kn, a s druge, neki za te pare rade cjeli mjesec..
+ da ne bi bilo zabune, ne vredjam nikog osobno, nit me zanima ko sta stavlja u svoja usta,s kim se i gdje druzi, to je sloboda svakog, pojedinacno.
samo zelim rec da JA nikad ne bi konzumirala nerealno skupe proizvode od kojih vecina sluzi samo za to da se na jeftin nacin dođe do nekog drustvenog statusa.
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 21:58   #122 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 489
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: olja Pogledaj Poruke
nije to hrvatski jal. nego HRVATSKI JAZ. s jedne strane neki popiju i u roku pol sata popišaju 1100 kn, a s druge, neki za te pare rade cjeli mjesec..
+ da ne bi bilo zabune, ne vredjam nikog osobno, nit me zanima ko sta stavlja u svoja usta,s kim se i gdje druzi, to je sloboda svakog, pojedinacno.
samo zelim rec da JA nikad ne bi konzumirala nerealno skupe proizvode od kojih vecina sluzi samo za to da se na jeftin nacin dođe do nekog drustvenog statusa.
sto reci..
denserica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 22:16   #123 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,758
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
kao prvo bio je moj rodjendan, a kao drugo u cemu je problem ako sam ja te novce isto zaradio, imam ih pravo potrositi na sto zelim, a na moje prijatelje mi nikad nece biti zao
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 22:23   #124 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,253
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Bogte, šta se napali čovjeka. Ako ima novaca da ih troši na takve stvari, njegova stvar, šta ste se svi vi raskokodakali o tome isuse bože, ko da nemate pametnijeg posla.
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 16:17   #125 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-04-08
Godina: 29
Poruka: 122
Rivijera se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Rivijera

Pa sretan Ti rodjendan!
Lijepi komadi u drustvu. Palac gore...
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 16:50   #126 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,532
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
1. Niko te i ne prisiljava da ih konzumiras!

2. Svako prema svojim mogucnostima i zeljama! Ne mora da znaci da time zeli da izgleda skuplje!

3. Jednom se zivi i, ako imas priliku, pocasti se ponekad, dobro je za psihu!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 20:41   #127 (permalink)
Uvaženi forumas

olja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono neštoolja ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
kao prvo bio je moj rodjendan, a kao drugo u cemu je problem ako sam ja te novce isto zaradio, imam ih pravo potrositi na sto zelim, a na moje prijatelje mi nikad nece biti zao
Istina, ne osporavam ti ja nikakvo pravo.
Samo komentiram bocu sampanjca i izjavu da su prethodni postovi izraz hrvatskog jala.
Tebe ne poznam, pa nema smisla da te komentiram.
Moj post vise govori o meni i mom stavu, nego o tebi, ili bilo kom drugom, mislila sam da je to jasno, tak da nema razloga da se shvaca kao napad, kao što je naveo mmrki.

+ white devil, znam ja kaj je dobro za moju psihu, bezbrige

Zadnji Uredio olja : 13-04-08 u 20:47.
olja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 10:00   #128 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,604
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

O svom stavu možeš raspravljati u nekoj drugoj temi onda jer ovo izgleda kao napad na kikija......
svatko ima svoje stavove i razmišljanja i treba ih poštovati, ali nisi u pravu...ovo je HRVATSKI JAL.....ja osobno nemamm potrerbu ni komentirati taj šampanjanac, niti sam ga primjetila....tvoji postovi izražavaju i ljubomoru i taj naš jal.......
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 10:52   #129 (permalink)
Uvaženi forumas

bas mi je zao sto me tako komentiras, a ne poznas me.
ja nisam nista osobno rekla protiv kikija, sigurno je dobar decko... samo mi nije bila na mjestu izjava da su nuzno svi ljubomorni na materijalne stvari, jer nije tako.

ne mislim da sam izrazila svoj stav na krivoj temi,vec sam se nadovezala na ono o cemu se pricalo, procitaj prethodni tekst pa ces vidjet.

eto,mislim da sam rekla sto sam htjela rec, a nisam tip koji voli razglabanja i seciranja svake recenice, analiziranja i opravdanja i bla bla

Zadnji Uredio olja : 14-04-08 u 10:59.
olja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 18:21   #130 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 435
croabc se izdvaja iz mase

Što se bunite htjeli smo kapitalizam i sad ga imamo. Nažalost nemogu svi imati bogate roditelje.

Zadnji Uredio croabc : 09-05-08 u 18:26.
croabc je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kikijev rodjendan

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113