| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moj Kutak Raspravljate o temi Slike sa kikijevog rođendana - ritz u Društvo forumu; Znaš...neki ljudi sami zarade svoje novce...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Znaš...neki ljudi sami zarade svoje novce...
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| Purger | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #133 (permalink) | |
| nick kombinira | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Citat:
Mnogi imaju bogate roditelje pa svejedno ništa ne postignu u životu i samo rade pizdarije. Jest da ti život može biti nešto lakši nego da si siromah ali opet ako se ti ne potrudiš opet nećeš ništa postić. Samo ljubomorni ljudi osporavaju tuđe velike uspjehe sa takvim obrazloženjima. Zaradi si sam toliko para, pa onda troši kako želiš, netko više voli kupit stan ili auto,netko se voli proveselit s prijateljima, netko treći nešto stoto. Ne vidim zašto bi se čovjeka napadalo zbog toga na koji način on troši novce koje je sam zaradio. | |
| | |
| | #135 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Ne kuzim zasto napadate covika koji je posteno zaradiaj svoju lovu, i koji nije toliko pohlepan nego je podili s prijateljima na taj na cin da im pruzi zabavu za svoj rodjendan... osobno nemam pojma koliko od vas istu tu stvar ne bi napravilo... a ako ne bi onda ste pohlepni i skrtavi. nije bas da je brisa guzicu s lovom, nego je pocastija prijatelje i sebe(sto ljudima koji znaju djelit je jaaako velik dar). nije da ka vecina nadobudnih tatinih sinova trosi lovu koju nit je zaradija nit, ce ju potrosit na zabavu, nego ce bacit samo da se vidi da ima... bezvezne osude. svaka cast kiky
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 634
![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz To je komunistički mentalitet, 45 godina se ljude uvjeravlo da su svi jednaki, da svi imaju iste mogučnosti, naravno to ni tada nije bilo realno, jer se elita bogatila, školovala se po mrskom zapadu, putovalo po svijetu. Stvar je u tome da ljudi nisu jednaki, niti su rođeni jednaki. Te priče o jednakosti su priče za malu djecu. Stvar je u tome da koliko ljudi bogati bili nikada neće biti zadovoljni, jer uvijek netko ima više. Da je recimo u RH danas plaća 2 000 eura, opet bi ljudi htjeli više, opet bi pričali da kopaju po kantama, opet bi im bili svi krivi osim njih samih. |
| | |
| | #137 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz omg u sto je ova tema otišla
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #138 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 868
![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz Citat:
![]() Nije mi jasno što se digla buka oko svega ovoga ako ćovjek ima love da si to prijušti zašto ne,a ako si je tu lovu još sam zaradio još bolje. Nekima je možda nepojmljivo dat tolke novce za provod,jer ta boca alkohola košta kolko je nećija plaća,ja osobno isto nikad nebi da tolko love za to ja bi kupia nešto za auto ili bike jer mene to ćini sretnim a to je možda ćak sebićnije nego što je kiki napravia jer je on to podjelia sa drugima i ako mu je to bilo zadovoljstvo super zašto ne. Ako su to roditelji financirali opet u redu ako imaju,novac je da se troši. Mislim da je ljubomora kod nekih proradila opako al mi nije jasno zašto? A što su neki rekli kao mama i tata imaju love pa se dica razbacuju opet je u redu ni mami i tati nisu pali novci sa neba,a ako si oni to hoće dat svom djetetu da troši ok njihova stvar. Dalje nije mi jasno što je bilo onakvih komentara na cure,svako ima svoj ukus i pravo na svoje mišljenje al mi nije jasno ćemu onakve teške rjeći kome je bila potreba komentirat nekog moga je pristojno iznest svoje mišljenje reć ova mi je lipa ova ne i ja mislim da se niko nebi bunia,al onakve rječi i uvrede u najmanju ruku uvjeren san da malo ko od nas uopće pozna te cure i potpuno mi je jasno zašto je kiki pop... | |
| | |
| | #140 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike sa kikijevog rođendana - ritz sve sam sigurnija da jesam
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kikijev rodjendan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:16.

u najmanju ruku uvjeren san da malo ko od nas uopće pozna te cure i potpuno mi je jasno zašto je kiki pop...